«

»

Δεκ 10 2012

Υποβρύχιο θέρετρο στα νησιά Φίτζι [Βίντεο]

ΓΡΑΦΕΙ: Η ΦΑΙΑ ΣΤΑΪΝΕΡ.

Τα νησιά Φίτζι είναι ξακουστά ως αγαπημένος προορισμός για ονειρεμένες διακοπές, με τα πολυτελή ξενοδοχεία τους, τις τεράστιες παραλίες τους και τον ζεστό τους ήλιο. Αυτή τη φορά ένας επιπλέον λόγος να θέλει κανείς να περάσει τις διακοπές του εκεί είναι ένα διαφορετικό και πολύ πρωτότυπο ξενοδοχείο που ετοιμάζεται να χτιστεί, μα αυτή τη φορά κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!

Το σχέδιο για το υποθαλάσσιο αυτό ξενοδοχείο έχει ήδη φτάσει στην τελική του μορφή και το «Resorts Ποσειδώνας», όπως εύστοχα ονομάστηκε το θέρετρο, θα κατασκευαστεί σε ένα ιδιωτικό νησί στα Φίτζι στα δύο περίπου επόμενα χρόνια.

Πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου έργου αποτέλεσε υποβρύχια έρευνα οικοτόπων, που όπως αποδεικνύεται ανέδειξε το κατάλληλο σημείο με τις κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, περίπου 40 μέτρα κάτω από το νερό.

Ένα σύνολο από 51 μονάδες θαλάμους-φούσκες θα είναι μέρος του θέρετρου, και θα περιλαμβάνει 26 σουίτες που θα είναι πάνω από το νερό, ακριβώς πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Το θέρετρο περιλαμβάνει επίσης τυπικά χαρακτηριστικά ξενοδοχείου, όπως ένα μπαρ, spa, αίθουσα συνεδριάσεων ένα παρεκκλήσι.

Μια μικρή δυσκολία φαίνεται να υπάρχει στη σύνδεση του υποβρύχιου τμήματος του ξενοδοχείου με αυτό που βρίσκεται στην επιφάνεια, ο σχεδιασμός όμως είναι πολύ καλοστημένος και έχει προβλέψει και αυτό μέσω δύο προβλητών που θα συνδέουν τις ενότητες, με ανελκυστήρες μεταξύ των επιπέδων.

Μία εβδομάδα, που είναι το ελάχιστο χρονικό διάστημα διαμονής, θα έχει κόστος περίπου $ 30.000 δολάρια. Στην τιμή αυτή θα συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, τέσσερις διανυκτερεύσεις σε σουίτα της παραλίας και δύο σε υποβρύχια, καθώς και μία υποβρύχια ξενάγηση κατά τη διάρκεια της διαμονής.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων