«

»

Μαρ 14 2012

Εορταστική αναβίωση ενός μεγάλου παιχνιδιού

ΓΡΑΦΕΙ: Η ΦΑΙΑ ΣΤΑΪΝΕΡ.

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας στον τελικό του Euro 2004 εναντίον της Πορτογαλίας και η ΕΠΣ Ηρακλείου ετοιμάζει τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο τέλος Μαΐου, με αποκορύφωμα ένα φιλικό αγώνα ανάμεσα στις ομάδες Ελλάδας και Πορτογαλίας του 2004!

Η ιδέα ανήκει στον πρόεδρο της ένωσης Νίκο Τζώρτζογλου, ο οποίος προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες της Πορτογαλίας (Φίγκο, Ρουι Κόστα κ.λ.π.) για να παίξουν με τους αντίστοιχους δικούς μας που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, κυρίως αυτούς που έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο δηλαδή (Νικοπολίδη, Ζαγοράκη, Βρύζα, Μπασινά κ.λ.π.). Περισσότερες λεπτομέρειες θα ξέρουμε μόλις οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα των συζητήσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται με τους παίκτες. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν με την υποστήριξη του Φορέα Ανάπτυξη-Αθλητισμός Ηρακλείου.

Για το συγκεκριμένο θέμα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «H ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προτίθεται να διοργανώσει τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει του EURO 2012 προς τιμή των δύο ομάδων που συμμετείχαν στον τελικό του EURO 2004 Ελλάδας-Πορτογαλίας». Στο πλαίσιο αυτό απηύθυνε πρόσκληση προς τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας του 2004. Και το ίδιο θα πράξει τις επόμενες ημέρες προς τους Έλληνες Διεθνείς του 2004 και τους προπονητές Ρεχάγκελ και Τοπαλίδη.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι το φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ των δύο ομάδων Ελλάδας- Πορτογαλίας με τους ίδιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον τελικό του EURO 2004. Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα γίνουν με τη συνεργασία – συνδρομή του Φορέα ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

Μια πολύ καλή κίνηση από τον Νίκο Τζώρτζογλου, γιατί οι μεγάλες στιγμές δόξας, σε οποιονδήποτε τομέα, πρέπει να τιμώνται και να γιορτάζονται με τον κατάλληλο τρόπο, και αυτή ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες στιγμές της Ελλάδας στον τομέα του αθλητισμού!

Πηγή:sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων