«

»

Μαρ 13 2012

Φόρτσα Ελλαδάρα για τη Eurovision!!!

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΗΣ.

Και νικητής του ελληνικού τελικού για τη Eurovision 2012 αναδείχθηκε (όπως αναμενόταν και από φήμες) η μία και μοναδική Ελευθερία Ελευθερίου!!!

Γυναικεία υπόθεση ο φετινός τελικός καθώς τέσσερις νεόφερτες κοπέλες σόλο ή σε γκρουπ διεκδίκησαν το εισιτήριο για τη συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Μπακού. Μία όμως κατάφερε να το κατακτήσει. Η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι «Aphrodisiac» κέρδισε τον κόσμο, καθώς και τους κριτές, που κάθε χρόνο αποφασίζουν 50-50 το τραγούδι και τον ερμηνευτή.

Τα τραγούδια φέτος δεν θεωρήθηκαν οι κατάλληλες επιλογές για την εκπροσώπησή μας καθώς, όλοι οι συμμετέχοντες αποτελούν πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα στη μουσική βιομηχανία της Ελλάδας. Παρ’ όλα αυτά το κάθε κομμάτι είχε κάτι το ξεχωριστό που κίνησε το ενδιαφέρον του κοινού. Θεωρήθηκε απογοητευτικό που μόνο ένα από τα τραγούδια (αυτό της Ελευθερίας Ελευθερίου) περιείχε τον χαρακτηριστικό ελληνικό ήχο του μπουζουκιού, πράγμα που τελικά έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ανάδειξη του μεγάλου νικητή!

Δείτε την ανακοίνωση της νικήτριας και τη δεύτερη ερμηνεία του «Aphrodisiac» με την Ελευθερία Ελευθερίου να λάμπει από τη χαρά της νίκης εδώ.

Φόρτσα Ελευθερία για την Eurovision! Φόρτσα Ελλαδάρα για τη νίκη!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων