«

»

Μαρ 01 2012

Μια ζωή, μια ταινία

ΓΡΑΦΕΙ: Η ΦΑΙΑ ΣΤΑΪΝΕΡ.

Μερικές μόνο ημέρες πέρασαν από τον θάνατο μιας μεγάλης Star του τραγουδιού και ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή της.

Ο λόγος φυσικά για την πολυαγαπημένη Whitney Houston που συγκλόνισε όλη την υφήλιο με τον ξαφνικό της θάνατο. Σύμφωνα με δημοσίευση της βρετανικής εφημερίδας “Daily Mail”, ο μέντορας της τραγουδίστριας και δισκογραφικός παραγωγός Clive Davis, έχει ήδη στα σκαριά την παραγωγή μίας ταινίας για τη ζωή της.

Ακούγεται ότι ο Davis βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για το άτομο που θα παίξει την Whitney στην ταινία. Στον κατάλογο των πιθανών πρωταγωνιστριών υπάρχουν τα ονόματα των : Jordin Sparks, Vivica A. Fox, Jennifer Hudson και… Rihanna!! Υπάρχει περίπτωση να συμπεριληφθεί και η μικρή Willow Smith στο cast, υποδυόμενη την Whitney σε μικρή ηλικία.

Να θυμίσουμε πάντως ότι στο παρελθόν η Rihanna είχε απορρίψει πρόταση που της έγινε να υποδυθεί τον ρόλο της Whitney στο remake του “Bodyguard”, λέγοντας ότι δεν θέλει να υποδυθεί στον κινηματογράφο μία performer. Τώρα όμως η κατάσταση είναι διαφορετική, οπότε ίσως να είναι διαφορετική και η στάση της τραγουδίστριας.

Δεδομένου όμως ότι όλα αυτά είναι απλά φήμες (αν και από επίσημη πηγή) που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι.

Αγαπάμε Whitney Houston και αναμένουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων