«

»

Φεβ 15 2012

Εσύ τι κάνεις για το μέλλον σου;

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΠΑΣ.

Συνεχίζουμε να ζούμε παθητικά στην πλέον δύσκολη, ανιαρή και άσχημη καθημερινότητά μας. Είμαστε 17 ετών και βλέπουμε ένα μέλλον να καταρρέει… Τα όνειρά μας να χάνονται… Η Δημοκρατία καταλύεται… ΚΑΠΟΙΟΙ αποφάσισαν πως για να «σταθεί» η Ελλάδα θα πρέπει να ξεπουληθεί υλικά αλλά και ηθικά, και εμείς θα πρέπει να είμαστε η γενιά που θα μαζέψει τα ερείπια της καταστροφής που τώρα ΑΥΤΟΙ προκαλούν.

Μνημόνιο, νέα μέτρα, μείωση μισθών και συντάξεων, πτώχευση… λέξεις που τις ακούμε καθημερινά και ως επί το πλείστον, πλέον μας αφορούν. Οι οικογένειές μας ζουν με τον φόβο αν τη μέρα που θα ξημερώσει θα έχουν φαγητό και σπίτι.     

 Και εμείς τι κάνουμε για αυτό;   Συνεχίζουμε τα πάρτυ στα κλαμπ, διασκεδάζουμε, φλυαρούμε, απέχουμε… Συνεχίζουμε να ζούμε παθητικά, σαπίζουμε στην αδράνεια που μας έχουν βουτήξει, νομίζοντας πως επειδή είμαστε ανήλικοι και δεν ψηφίζουμε δεν έχουμε και γνώμη, άποψη, δικαιώματα!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

Η κατάσταση μας αφορά άμεσα. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τον υπολογιστή, τους καναπέδες, το χαζοκούτι την τηλεόραση, ακόμα και από τα θρανία και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας… Να δείξουμε πως δεν είμαστε ανόητα και χειραγωγήσιμα, ανήλικα ανθρωπάκια, που υποτασσόμαστε στα πλαίσια, στα μέτρα και στα συστήματα που τους βολεύουν, αλλά νέοι με πάθος, όνειρα και όρεξη για ζωή, μια ζωή μακριά από λαμόγια και συμφέροντα.
ΩΣ ΕΔΩ!!!

1 comment

  1. motsenigos

    Πέστα Κώστα, μπας και ξυπνήσουμε κάποια στιγμή πριν να είναι πολύ αργα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων