Γιορτή για το Πολυτεχνείο 2013

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Ευόσμου η γιορτή του σχολείου μας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

DSC00780

Η γιορτή αυτή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ανήκει στους νέους. Για αυτό το λόγο επιδιώχθηκε να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές του σχολείου μας απελευθερώνοντας τη φαντασία και τα δημιουργικά τους ταλέντα. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες και σε ελάχιστο πραγματικά χρονικό διάστημα εργάστηκαν  με πολύ μεράκι και πραγματική αυταπάρνηση για να προετοιμάσουν

την εκδήλωση αυτή. Οι μαθητές αυτοί στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια είναι :

Από την Α΄ τάξη  Ο  Δημήτρης  Αλεξάνδρου, ο Στέργιος Γουδεντζίκης, ο Γιώργος Ζούμποβ και  ο Εμμάνουελ Λεσάι. Ο Γιώργος και ο Εμμάνουελ    συνέθεσαν επίσης και ένα τραγούδι με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου καταθέτοντας τον προβληματισμό και τις ανησυχίες τους, τις ανησυχίες   δύο  εφήβων της εποχής μας.

Από τη Β΄ τάξη:Ο Ζαχαρίας Ανδριάς,  ένας από τους μουσικούς του σχολείου μας ο οποίος έπαιξε ηλεκτρική  κιθάρα.

Ο Νίκος Γρηγοριάδης ο οποίος φιλοτέχνησε τα σκηνικά της γιορτής . Ο Θεόδωρος Αρβανίτης ο οποίος βοήθησε στο τεχνολογικό μέρος της εκδήλωσης.

Από την Γ΄τάξη Ο Διονύσης Πατσιάς  ο οποίος πήρε  μέρος στη δραματοποίηση των ποιημάτων του Γιάννη Ρίτσου, Μανόλη Αναγνωστάκη και Τάσου Λειβαδίτη.

Ο Παναγιώτης Τσιμπεράς-Κουδέρης  ο οποίος ερμήνευσε κάποια από τα τραγούδια που ακούστηκαν στη γιορτή.

Από τη Δ’  τάξη

Ο Ζήσης Γκαργκάλας  ο οποίος πήρε  μέρος στη δραματοποίηση των ποιημάτων και στο τραγούδι.

Και ο Γιάννης Χαραλαμπίδης ο οποίος  ερμήνευσε  κάποια από τα τραγούδια της γιορτής.

Πολλά μπράβο σε όλους!

DSC00803DSC00796

 

DSC00800 DSC00801

 


DSC00791 - Copy

 

DSC00792 DSC00795

DSC00810DSC00806

 

Αφήστε μια απάντηση