Εκδήλωση eTwinning-Nature’s treasures

Τη φετινή σχολική χρονιά το σχολείο μας πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Λύκειο Αγ.Σπυρίδωνα της Κύπρου και το  CFA Jacint Verdaguer, Castelldefels, της Καταλονίας ένα  eTwinning πρόγραμμα με τίτλο “Nature’s treasures”- “Οι θησαυροί της φύσης”.  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο μαθητές διαφορετικών χωρών να γνωρίσουν και να συγκρίνουν τη βοτανολογική χλωρίδα των τόπων τους και να ανακαλύψουν τη χρησιμότητά της στην καθημερινή ζωή. Παράλληλα εξετάζονται πτυχές της λαϊκής παράδοσης άμεσα συνδεδεμένες με τις θεραπευτικές ιδιότητες των φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών.

Την Τρίτη  2 Απριλίου 2013 στις 7.30 μμ. το σχολείο μας διοργανώνει στο πλαίσιο αυτό  μια εκδήλωση με ομιλήτρια τη δρ. Πασχαλίνα Χατζοπούλου με θέμα “Φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά:Προστασία και βιώσιμη αξιοποίηση”.

Στην εκδήλωση θα έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας ομάδα μαθητών από το Λύκειο του Αγίου Σπυρίδωνα Λεμεσού μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτριά τους, Αθηνά Θουκυδίδη, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης στο σχολείο μας για το σκοπό αυτό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολικού μας συγκροτήματος (τέρμα Σμύρνης). Οδηγίες για το πού βρίσκεται το σχολείο μας μπορείτε να βρείτε εδώ. Θα είναι τιμή και χαρά μας να παρευρεθείτε.

Nature's treasures

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *