1η: Καλωσόρισμα : 2011-01-24

Καλωσήρθατε στο ιστολόγιο των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στην εκπαίδευση, των εκπαιδευτικών που επιμορφώθηκαν ή επιμορφώνονται για το σκοπό αυτό, καθώς και κάθε ενδιαφερομένου για την αξιοποίηση και εφαρμογή των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στη διδακτική πράξη.

Το ιστολόγιο λειτουργεί στο πλαίσιο του έργου «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ (2007-2013). (Εργασία στο μάθημα «Εκπαίδευση Ενηλίκων»)

Το ιστολόγιο καλύπτει ανάγκες:

  • οργάνωσης και επικοινωνίας
  • ενημέρωσης για την εξέλιξη και τις διαδικασίες υλοποίησης της δράσης
  • εκπαιδευτικό και άλλο υλικό για τη διευκόλυνση του έργου της επιμόρφωσης από εκπαιδευτική, καθώς και από διαχειριστική και οργανωτική σκοπιά.

Περιηγηθείτε στις σελίδες του ιστολογίου για να ενημερωθείτε:

  1. Το πρόγραμμα: περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την επιμόρφωση, τη στοχοθεσία, τη διαδικασία υλοποίησης, τους φορείς υλοποίησης, τις μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας, τους πόρους και τον τρόπο αξιολόγησης.
  2. Αναλυτικό πρόγραμμα: περιλαμβάνει αναλυτικά τις ενότητες διδασκαλίας σε σχέση με τους στόχους, καθώς και τις επιμέρους δραστηριότητες.
  3. Εκπαιδευτικό Υλικό: στη σελίδα αυτή αναρτάται σταδιακά όλο το εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό υλικό το οποίο περιλαμβάνεται και στις δημοσιεύσεις.

Καλείστε να το επισκέπτεστε συχνά για να ενημερώνεστε αλλά και να συμμετέχετε ενεργά.

Μη διστάζετε να σχολιάζετε τις δημοσιεύσεις και χρησιμοποιήστε το forum για τα θέματα που σας απασχολούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://newvideos.xtranormal.com/web_final_hi/f49cc484-22d0-11e0-9a85-003048d6740d_6.mp4

Καλή Επιτυχία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση