Εδώ ‘ναι ωραία!

PSX_20190930_220819
ΒΑΣΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρέτησε και έφερε πολλές νέες αλλαγές στο σχολείο μας, παρόλο που διήρκησε μόνο 14 σχολικές μέρες! Έτσι, διάφορα είναι και τα γεγονότα που αξίζει να επισημανθούν.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν!

  • Όπως κάθε χρόνο για έκτη φορά, διοργανώθηκε στο σχολείο μας η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Όλα τα γήπεδα του ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ και το προαύλιο, γέμισαν με τις φωνές των παιδιών αλλά και των καθηγητών. Συναρπαστικές αναμετρήσεις έλαβαν χώρα ανάμεσα σε μαθητές και καθηγητές και μας έκαναν να ξεχαστούμε από τη καθημερινότητα και να γελάσουμε με την ψυχή μας.

 

  • Όσο για την πολιτική επικαιρότητα, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έγιναν οι εκλογές των πενταμελών και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του δεκαπενταμελούς.

Πρόεδροι τμημάτων:

Α1 Δούλαλα Γεωργία

Α2 Μπατσιόλα Άννα

Α3 Στεφανοπούλου Στέλλα

Β1 Αδάμογλου Ελένη

Β2 Ρουμελιώτη Σωτηρία

Γ1 Αγγελόγλου Αντώνης

Γ2 Καρασταμάτης Κωνσταντίνος

Γ3 Παρτάλη Σταυρούλα

Γ4 Χατζηλίας Παναγιώτης

Δεκαπενταμελές:

Πρόεδρος: Καρασταμάτης Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος: Αγγελόγλου Αντώνης

Γραμματέας: Χατζηλίας Παναγιώτης

Μέλη: Κανελάκης Γιάννης, Ρέμελης Γιάννης, Λέσι Ασλάν, Οκλαλιώτης Νίκος, Μπιτζικόπουλος Χρήστος, Πεταλάς Ζωγράφος, Ταχτατζόγλου Μαρία, Αδάμογλου Ελένη, Μανώλης Ζήσης, Γκάρος Θέμης, Αρβανίτης Παναγιώτης, Χρυσοχόου Αντώνης.

  • Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/ όλες τις μαθήτριες που εκλέχτηκαν για το έργο αυτό, αλλά και στις εφορευτικές επιτροπές για τη δύσκολη δουλειά που είχαν να υλοποιήσουν.
  • Και φέτος, θα πραγματοποιηθούν προγράμματα τα οποία ξεκινάμε αυτές τις μέρες. Η κα Παππά συνεχίζει το πρόγραμμα αγωγής υγείας «διαμεσολάβη-ση» με νέους μαθητές που θα εκπαιδευτούν αλλά και τους ήδη πιστοποιημένους διαμεσολαβητές που θα ενεργοποιούνται στο σχολείο για την αντιμετώπιση σχολικών συγκρούσεων. Επίσης, η ομάδα μετεωρολογίας θα ανανεωθεί και θα ενταχθούν νέα παιδιά στη σύνθεση της. Η ομάδα αυτή και η δράση της βραβεύτηκε, με αποτέλεσμα το σχολείο μας να μπει στο πρόγραμμα OSOS (Open School for Societies). Όπως και πέρυσι, θα υπάρξει ομάδα ρομποτικής με τον κ. Φιλίππου και επιχειρηματολογίας με νέα πρόσωπα και υπεύθυνες τις κυρίες Νανούση και Πουταχίδου.

 

  • Την Τέταρτη 9 Οκτωβρίου έγινε η πρώτη εκδρομή στο προαύλιο του σχολειού μας.
  • Τέλος, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η Σημαία του σχολείου μας παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις για να τιμήσει την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα…