κλείνει… ανοίγει (;)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χριστίνα Φωτακίδου

Τελειώνει εδώ το ταξίδι μας μετά από 9 δημιουργικούς μήνες! Είναι καιρός να πάρουν τη σκυτάλη οι επόμενοι συντάκτες της εφημερίδας μας. Πέρα όμως από αυτό, φτάσαμε στον τελευταίο μήνα της Άνοιξης και όλα μοιάζουν καλοκαίρι πλέον! Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν!
Αρχικά, τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου μπαίνουν στην τελική ευθεία και φτάνουν όλο και πιο κοντά στον στόχο τους, στις πανελλαδικές εξετάσεις. Γι΄ αυτό, λοιπόν, τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και Καλή Φοιτητική Ζωή!
Επίσης, θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε την καθηγήτριά μας κα Γιλαντζή, η οποία είναι μια από τις Φιλολόγους τους σχολείου μας. Όπως καταλαβαίνετε, ήρθε η στιγμή να βγει στη σύνταξη και της ευχόμαστε καλή συνέχεια!
Εκτός από αυτά, ας περάσουμε στα τελευταία νέα του Απριλίου. Τη Δευτέρα 12 Απριλίου μετά από απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, ανακοινώθηκε το άνοιγμα των Λυκείων για όλη την Ελλάδα, εκτός από ορισμένες περιοχές, οι οποίες είχαν υπερβολικά πολλά κρούσματα. Οι μαθητές, για να εισέρχονται στο χώρο του σχολείου, έπρεπε να κάνουν δυο φορές την εβδομάδα Self-Test και να φέρνουν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ένα πιστοποιητικό με υπογραφή γονέα που έδειχνε το αποτέλεσμα του Self-Test. Έτσι, οι μαθητές έκαναν μάθημα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για δυο εβδομάδες μέχρι τις γιορτές του Πάσχα.