TAKE A BREAK

Screenshot_20191109-073659_Gallery

 

Χρήστος Μπιτζικόπουλος

Νοέμβριος. Μήνας εκπτώσεων, άρα και πολλών αγορών. Όμως, απευθύνομαι περισσότερο στον αντρικό πληθυσμό, αφού τα κορίτσια από τη φύση τους «υποτίθεται» πως το ‘χουν με τα ψώνια.

Πόσες φορές έχεις κάνει μία αγορά την οποία μετάνιωσες αργότερα; Πίστεψέ με, σε νιώθω! Αλλά μη μένεις έτσι, περιμένοντας την επόμενη λάθος επιλογή.

Πολύ σημαντικό είναι το ρούχο να έχει το κατάλληλο μέγεθος. Για αυτό κάνε πέρα τις συμβουλές της μαμάς «Να σε χωράει και του χρόνου» και επίμενε στο να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στα μέτρα σου. Τονίζοντας τα δυνατά σου σημεία, μπορεί να φαντάζει ως ένα εντελώς διαφορετικό ρούχο.

Σκέψου τα χρώματα που διαθέτεις στην γκαρνταρόμπα σου και επίλεξε διαφορετικούς χρωματισμούς, έτσι ώστε να τα συνδυάζεις με μεγαλύτερη άνεση. Μην ξεχνάς να αποφεύγεις αποχρώσεις κοντά στο δέρμα σου, αφού δίνουν την εντύπωση ότι είσαι «γυμνός».

Ακόμα, να υπάρχει πάντα πλάνο στο μυαλό σου και να μην ξεφεύγεις ποτέ από αυτό. Γιατί, αγοράζοντας μόνο αυτά που χρειάζεσαι και όχι άλλα περιττά, γίνεσαι καλός αγοραστής.

                                                                                                                            

Οι δύσκολες εποχές, όμως, πρέπει να σε ωθούν σε έξυπνες αγορές. Επίλεξε όμορφα αλλά οικονομικά ρούχα, που να μπορείς να τα προσαρμόσεις με απλούς τρόπους, όπως με το να διπλώνεις τα μανίκια μιας φαρδιάς μπλούζας, στο δικό σου στυλ. Ή ακόμα φαντάσου τα με την προσθήκη αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να αναδείξουν και το πιο απλό σύνολο!

Η μόδα είναι ένας τρόπος έκφρασης, τον οποίο δεν θα έπρεπε να παραμελούμε. Οπότε βρες το προσωπικό σου στυλ και ακολούθα το στις αγορές σου. Και πάνω από όλα, φρόντισε να είναι αληθινό, «stay real»