Προτάσεις για δραστηριότητες στις διακοπές

Δραστηριότητες

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Από τότε που ήμασταν παιδιά, ο στολισμός του σπιτιού έκανε την καρδιά μας να χοροπηδά από χαρά όταν διαλέγαμε τα στολίδια με τα οποία θα διακοσμούσαμε όμορφα το δέντρο και έπειτα ολόκληρο το σπίτι! Η συσσώρευση όλων των υπέροχων χριστουγεννιάτικων δώρων κάτω από το δέντρο δημιουργεί πάντα την πιο γλυκιά αναμονή ολόκληρου του έτους!

Χριστουγεννιάτικες Ταινίες

Ολόκληρος ο μήνας είναι αφιερωμένος στην προβολή διαχρονικών και αγαπημένων ταινιών που φέρνουν πίσω σε εμάς παιδικές αναμνήσεις, αλλά δημιουργούν καινούργιες και στα παιδιά μας! Ξεκινήστε με τα πασίγνωστα και πετυχημένα «Μόνος στο σπίτι», «Πολικό εξπρές», «Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία». Μην ξεχάσετε να προσθέστε δίπλα τις αγαπημένες λιχουδιές της οικογένειας για να κάνετε τη στιγμή ακόμα πιο μοναδική!

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές

Μιλώντας για λιχουδιές μαζί με τις ταινίες, οι επιλογές σε νόστιμα χριστουγεννιάτικα κέικ και μπισκότα είναι πραγματικά πολλές! Επιλέξτε κουπ πατ με διασκεδαστικά σχέδια και μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε κατάλληλα και με μια δόση υπερβολής την κάθε δημιουργία σας!

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια

Ποιός μπορεί να ζωντανέψει την μαγεία των Χριστουγέννων καλύτερα από ένα παραμύθι; Η κατάλληλη εποχή για ένα βιβλίο είναι σίγουρα αυτή των γιορτών και με τόσες επιλογές από πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, σίγουρα θα ανακαλύψετε αυτήν που θα σας συναρπάσει!

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για όλη την οικογένεια

Διασκεδαστικά οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια θα ενθαρρύνουν ολόκληρο το πλήρωμά σας  να πατήσει το κουμπί παύσης για μερικές ώρες και να αφήσει χώρο για χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή! Παιχνίδια που δεν απαιτούν τεχνολογία και έχουν ως σκοπό να σας ενώσουν μέσα στις γιορτές είναι οι κατάλληλες επιλογές για φέτος!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Τα κατάλληλα σύνεργα, πολλή φαντασία και αγάπη για τα Χριστούγεννα! Τα τρία απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας για τις μαγευτικές κατασκευές ολόκληρης της οικογένειας! Πλαστελίνες, κουκουνάρια και παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μπορούν να μετατραπούν σε όμορφες, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που θα φέρουν τη μαγεία στο σπίτι σας!