Διάκριση στον Διαγωνισμό “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ”

Στον φετινό Διαγωνισμό Μαθηματικών Ικανοτήτων “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ”, ο οποίος διεξήχθη ηλεκτρονικά στις 3 Απριλίου 2021, συμμετείχαν 10 μαθητές και μαθήτριες της τάξης μας, οι οποίοι σημείωσαν πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της, οι μαθητές Μιαούλης Βασίλης και Παπαδόπουλος Ηλίας (όπως φαίνονται στον σχετικό πίνακα αποτελεσμάτων) βρίσκονται ανάμεσα στους διακριθέντες μαθητές της ΣΤ’ τάξης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΤα ονόματα των μαθητών αναφέρονται στο παρόν άρθρο, καθώς έχουν ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, μετά από σχετική έγκριση των γονέων τους σε περίπτωση διάκρισης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και διακριθέντες μαθητές και μαθήτριές μου.

 

Εύχομαι από καρδιάς, αυτή η εμπειρία να αποτελέσει την αφετηρία μιας σειράς νέων προσπαθειών.

Η δασκάλα σας…

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση