Ημερίδα με θέμα «eTwinning – H Κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης»

Την Παρασκευή 20/11/2015 και ώρα 17:00, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα «eTwinning – H Κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραματικού ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τον Πρεσβευτή eTwinning Βορείου Αιγαίου, Νείρο Αντώνιο.

Στην ημερίδα προσήλθαν 50 εκπαιδευτικοί, ιδανικός αριθμός για πραγματοποίηση σεμιναρίου. Η αίθουσα εκδηλώσεων ήταν άρτια εξοπλισμένη με videoprojector, φορητό Η/Υ και ταχύτατη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αρχικά, παρουσιάστηκε η δράση eTwinning. Στην συνέχεια, ακολούθησε παρουσίαση της νέας πλατφόρμας eTwinning Live. Αμέσως μετά, κατατέθηκε η πολύτιμη εμπειρία της κα. Γιαμμαρέλου Μαρία η οποία παρουσίασε ως καλή πρακτική το βραβευμένο με ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας έργο της, όπως επίσης κατατέθηκε η πολύτιμη εμπειρία της συναδέλφου κα. Ζέερη Γαβριέλας,  η οποία παρουσίασε ως καλή πρακτική το βραβευμένο με εθνικό βραβείο έργο της, και ενέπνευσαν τους συμμετέχοντες. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε workshop στο εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου.

To workshop παρακολούθησαν 12 εκπαιδευτικοί που δεν είχαν κάνει ποτέ εγγραφή στο eTwinning. Υλοποιήσαμε το πρώτο φύλλο εργασίας, δηλαδή έκαναν εγγραφή στο eTwinning.

Υπήρξε θετικό κλίμα και καλή ανταπόκριση των συμμετεχόντων και αλληλεπίδραση με αυτούς μέσω ερωταπαντήσεων και έκφρασης αποριών.

img1 img2 img3 img4 img5 img6

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση