Εφαρμογές Πληροφορικής (Α’ ΓΕΛ) ΕΠΑ.Λ.

Σύμφωνα με την Αριθ. Πρωτ. 53146 /Γ2/07-04-2014 το μάθημα ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (για όλες τις Ομάδες Προσανατολισμού) εξετάζεται γραπτά. Συγκεκριμένα η γραπτή εξέταση στο μάθημα Εφαρμογές Πληροφορικής περιλαμβάνει θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας:

α) δύο (2) θέματα θεωρίας,
β) δύο (2) θέματα ασκήσεων ή προβλημάτων.

Τα θέματα θεωρίας αποτελούνται από ερωτήσεις διαφόρων τύπων με τις οποίες ελέγχονται η γνώση και η κατανόηση της θεωρίας, η κριτική ικανότητα των μαθητών, η ικανότητα αξιοποίησης θεωρητικών γνώσεων για την αξιολόγηση δεδομένων και την εξαγωγή συμπερασμάτων και η δυνατότητα παρουσίασής τους με σωστούς επιστημονικούς όρους και σωστό γραπτό λόγο.

Τα θέματα ασκήσεων ή προβλημάτων στοχεύουν στον έλεγχο της ικανότητας του μαθητή να χρησιμοποιεί, σε συνδυασμό, γνώσεις ή δεξιότητες που απέκτησε για την επίλυσή τους. Η βαθμολογία προκύπτει κατά 50% από τα θέματα της θεωρίας(2×25%) και κατά 50% από τις ασκήσεις ή τα προβλήματα (2×25%).

Επισημαίνεται ότι στα μαθήματα των Ομάδων Προσανατολισμού, το σύνολο των θεμάτων τα καθορίζει ο διδάσκοντας/ες και δεν ισχύει  η Τράπεζα Θεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση