Βοήθεια

Συχνές ερωτήσεις

1) Υπάρχει διαφορά μεταξύ Ιστοσελίδας (website) και Ιστολογίου (blog);

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιείται από σχολείο, επιχείρηση, οργανισμό, ενημέρωση, μουσείο, τέχνες κ.α. ενώ αντίθετα το Ιστολόγιο είναι πιο προσωπικό και μοιάζει περισσότερο σε ημερολόγιο όπου αναρτώνται πληροφορίες και άρθρα από την Δημιουργό του Ιστολογίου όπως και σχόλια από τους αναγνώστες του Ιστολογίου. Σήμερα όμως οι Ιστοσελίδες (websites) αλλά και τα Ιστολόγια (blogs) έχουν κλείσει την ψαλίδα των -οπτικών- διαφορών και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην μπορέσει κανείς να καταλάβει τη διαφορά με την πρώτη ματιά.

2) Τι πληροφορίες θα βρει κάποιος στην κοινότητα μάθησης & πρακτικής;

Στην παρούσα κοινότητα μάθησης & πρακτικής, ο αναγνώστης θα βρει πολλά εκπαιδευτικά νέα, καθώς και εκπαιδευτικό υλικό από έγκυρες πηγές καθώς και εκπαιδευτικό υλικό που ανεβάζει ο Δημιουργός του Ιστολογίου.

3) Υπάρχει χώρος ηλεκτρονικών συνομιλιών (chat room) στην κοινότητα μάθησης & πρακτικής;

Βεβαίως, στο δεξιό πλευρικό πάνελ του Ιστολογίου υπάρχει χώρος ηλεκτρονικών συνομιλιών (chat) σε πραγματικό χρόνο.

4) Η κοινότητα μάθησης & πρακτικής δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού με τον χρήστη, προκειμένου ο χρήστης να έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένο υλικό;

Στην κοινότητα μάθησης & πρακτικής μπορεί οποιοσδήποτε μαθητής ή εκπαιδευτικός να συνδεθεί με τον λογαριασμό του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, έτσι ώστε να διαβάζει περισσότερα άρθρα και να έχει γενικότερα περισσότερες δυνατότητες.

 

Εάν δεν έχετε καλυφθεί από τις απαντήσεις των συχνών ερωτήσεων ή για οποιαδήποτε βοήθεια σχετική με την κοινότητα μάθησης & πρακτικής, μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας στην παρακάτω φόρμα:

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων