Καλωσήρθατε!

Σας καλωσορίζω στο ιστολόγιό μου! Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα μαθήματα, θα απολαύσετε εργασίες και κατασκευές των μαθητών αλλά και θα ανακαλύψετε εκπαιδευτικό υλικό ελεύθερο προς χρήση για μικρούς και μεγάλους.

Και καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα πώς θα μπορούσαμε να μην επηρεαστούμε από αυτά. Έτσι, έχουν ήδη αρχίσει οι ετοιμασίες για το 2ο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει το 5ο Δ.Σχ. Ασπροπύργου στις 13 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, ημερολόγια, βιβλιοδείκτες και άλλα πολλά θα είναι σε λίγες μέρες στη διάθεσή σας για να τα αγοράσετε. Όλα χειροποίητα φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι από τους μικρούς μας μαθητές.

christmas-wallpapers-light-artist-trees-unknown-lovely-desktop-wallpaper-images

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση