Μια νέα κοινότητα μάθησης στη ψηφιακή πλατφόρμα e-me για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06 ΠΕ & ΔΕ

Μια νέα κοινότητα μάθησης στη ψηφιακή πλατφόρμα e-me για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06 ΠΕ & ΔΕ

Σε διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώσαμε με τη ΣΕΕ ΠΕ06 Ευαγγελία Καραγιάννη (Δευτέρα 25-1-2021) με προσκεκλημένη ομιλήτρια τη συνεργάτιδα του ΙΤΥΕ Διόφαντος Αγγελική Πολίτη εγκαινιάσαμε μια νέα συνεργατική Κυψέλη στη σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα e-me για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σκοπός μας η δημιουργία ενός χώρου/αποθετηρίου διαμοιρασμού εκπαιδευτικού μαθησιακού περιεχομένου για διάχυση καλών πρακτικών, επικοινωνίας και συνεργασίας, ανταλλαγής ιδεών, απόψεων, προτάσεων και πληροφοριών σε ζητήματα σχετικά με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στη σχολική εκπαίδευση, ευελπιστώντας στη θετική ανταπόκριση, ενεργό συμμετοχή και εποικοδομητική εμπλοκή των συναδέλφων εκπαιδευτικών ΠΕ06.
Όσοι/ες ανήκετε στην ειδικότητα μπορείτε να γίνετε μέλη.
Η εικόνα (https://www.freepik.com/…/modern-business-start-up…) φτιάχτηκε ειδικά για εμάς από την ομάδα της e-me.
Ως μέλη μιας δυναμικής ψηφιακής κοινότητας θα έχετε την ευκαιρία να επηρεάσετε θετικά την αποτελεσματικότητα της διδακτικής σας πρακτικής και να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας, προάγοντας την επαγγελματική σας ανάπτυξη.
1. Πληκτρολογήσατε την ηλεκτρονική δ/νση της e-me:
2. Κάντε “Είσοδο” στην e-me με τον λογαριασμό σας ΠΣΔ
Συγκεκριμένα, πατήστε Είσοδος, πληκτρολογείστε το όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password) που έχετε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ)
3. Με το που μπείτε στο βασικό περιβάλλον εργασίας, βρείτε την εφαρμογή “Κυψέλες” και πατήστε πάνω.
4. Στη σελίδα που θα ανοίξει, επιλέξατε το μεγεθυντικό φακό στα δεξιά σας. Στην “Αναζήτηση Δημόσιων Κυψελών” πληκτρολογήστε Εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06) και πατήστε enter ή πατήστε πάνω στο φακό.
5. Θα σας εμφανίσει το εικονίδιο της κυψέλης μας. Πατήστε πάνω.
6. στη σελίδα που θα ανοίξει πατήστε το κουμπί Συμμετοχή.
7. Στον Υπεύθυνο της κυψέλης θα έρθει ειδοποίηση ότι κάνατε αίτημα συμμετοχής. Με το που σας αποδεχτεί θα είστε Μέλος!
Εναλλακτικός τρόπος να βρείτε την κυψέλη μας!
Κάνετε τα παραπάνω βήματα 1, 2.
3. Ενώ είστε στην e-me, πάτε στη μπάρα ηλεκτρονικών δ/νσεων (απο πάνω, εκεί που σταματάει το μαύρο πλαίσιο) και πληκτρολογείτε την ηλεκτρονική δ/νση της κυψέλης μας:
Ακολουθείτε μετά τα παραπάνω βήματα 4-7
Θυμίζουμε ότι:
Αποδεκτά Μέλη γίνονται μόνο Εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, μόνιμοι και αναπληρωτές/τριες. Για να διασφαλίσουμε την απαραίτητη αυτή συνθήκη σας παρακαλούμε θερμά με το που γίνετε μέλη να πάτε στην εφαρμογή Προφίλ (είναι εικονίδιο στην αρχική σελίδα εργασίας σας στην e-me) και στην περιγραφή να γράψετε ότι είστε Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και που εργάζεστε. Αυτό θα μας διευκολύνει να οργανώσουμε καλύτερα την κοινότητά μας και επιπλέον θα διευκολύνει τις μεταξύ σας συνεργασίες ????????

Σχετικά με ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Σύντομο Βιογραφικό Μαρίας Ανδριτσοπούλου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κατεύθυνση «Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας, Λαογραφία και Πολιτισμός» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών) – Ε.Κ.Π.Α. Είμαι επίσης κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στην Νεότερη Ιστορία, που απέκτησα μετά την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής στο Π.Τ.Δ. Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω μια πολυετή επαγγελματική διδακτική εμπειρία τόσο στην Ιδιωτική, όσο και στη Δημόσια Εκπαίδευση, την οποία υπηρετώ έως και σήμερα. Διετέλεσα Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, όπου έχω και την οργανική μου θέση και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου. Από τη σχολική χρονιά 2018 – 19 είμαι Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Κλ. ΠΕ06 στο 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής. Έχω παρακολουθήσει πολλά προγράμματα επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Μεθοδολογία διδακτικής της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας – University of Exeter, U.K.), είμαι μέλος πολλών επιστημονικών συλλόγων (ΠΕ.ΚΑ.ΔΕ., Επιστημονική Εταιρεία «Ιστορία και Διδακτική της ιστορίας, Θεωρία και Έρευνα, Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. κ.ά» και έχω ασχοληθεί με συγγραφικό έργο σε θέματα τοπικής ιστορίας. Έχω παρακολουθήσει επίσης αρκετά προγράμματα σπουδών ελεύθερου σχεδίου και πληροφορικής.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Ετικέτες: , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.