ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (WEBINAR) ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΕ & ΔΕ (ΚΛ.ΠΕ06)

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής θα διεξαχθεί βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο (Workshop) για τους/τις εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας (Κλ. ΠΕ06) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας τη Δευτέρα, 18.1.2021, 18.30μμ-20.00μμ. με τίτλο:

«Η ψηφιακή μου τάξη στην eme: αξιοποιώ το eme content και τα eme assignments για διαφοροποιημένη διδασκαλία, μάθηση και αποτίμηση της μαθησιακής διαδικασίας».

Σκοπός του ιστοσεμιναρίου: Είναι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ06 να γνωρίσουν πως να συνδυάζουν τις εφαρμογές για να δημιουργήσουν διαδραστικά μαθησιακά αντικείμενα (e-me content) και εργασίες (e-me assignments), καθώς και πως να τις αναθέσουν και να δώσουν ανατροφοδότηση στο πλαίσιο παρουσίασης ενός μαθήματος, πρακτικής άσκησης των μαθητών/τριων και διαμορφωτικής αξιολόγησης.

Το  επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνεται από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Κλ. ΠΕ06 του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, κ. Μαρία Ανδριτσοπούλου, σε συνεργασία με τη ΣΕΕ Κλ. ΠΕ06 του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής κ. Ευαγγελία Καραγιάννη, που θα προσκαλέσει τους/τις εκπαιδευτικούς επιστημονικής της ευθύνης να το παρακολουθήσουν. Προσκεκλημένη ομιλήτρια στο επιμορφωτικό σεμινάριο θα είναι η κ. Αγγελική Πολίτη (Εκπ/κός ΠΕ06, συνεργάτιδα του ΙΤΥΕ Διόφαντος «Παιδαγωγική Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας e-me», M.ed. στις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση).

Τη συνάντηση, εκτός από τους/τις εκπαιδευτικούς Κλ. ΠΕ06 της περιοχής επιστημονικής ευθύνης, μπορούν να το παρακολουθήσουν και οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων παιδαγωγικής ευθύνης των ΣΕΕ ΠΕο6 και η συμμετοχή είναι προαιρετική.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό σεμινάριο, θα πρέπει να συνδεθούν μέσω Cisco Webex Meetings εδώ.

 

Σχετικά με ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Σύντομο Βιογραφικό Μαρίας Ανδριτσοπούλου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κατεύθυνση «Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας, Λαογραφία και Πολιτισμός» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών) – Ε.Κ.Π.Α. Είμαι επίσης κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στην Νεότερη Ιστορία, που απέκτησα μετά την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής στο Π.Τ.Δ. Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω μια πολυετή επαγγελματική διδακτική εμπειρία τόσο στην Ιδιωτική, όσο και στη Δημόσια Εκπαίδευση, την οποία υπηρετώ έως και σήμερα. Διετέλεσα Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, όπου έχω και την οργανική μου θέση και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου. Από τη σχολική χρονιά 2018 – 19 είμαι Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Κλ. ΠΕ06 στο 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής. Έχω παρακολουθήσει πολλά προγράμματα επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Μεθοδολογία διδακτικής της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας – University of Exeter, U.K.), είμαι μέλος πολλών επιστημονικών συλλόγων (ΠΕ.ΚΑ.ΔΕ., Επιστημονική Εταιρεία «Ιστορία και Διδακτική της ιστορίας, Θεωρία και Έρευνα, Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. κ.ά» και έχω ασχοληθεί με συγγραφικό έργο σε θέματα τοπικής ιστορίας. Έχω παρακολουθήσει επίσης αρκετά προγράμματα σπουδών ελεύθερου σχεδίου και πληροφορικής.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.