Ευχές για την καινούργια σχολική χρονιά 2020-21 στους εκπαιδευτικούς Π.Ε.και Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας

Αγαπητές/-οί συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2020-21, εύχομαι να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά για εσάς, παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που όλες και όλοι βιώνουμε. Σας εύχομαι από καρδιάς να έχετε υγεία προσωπική και οικογενειακή, δύναμη και υπομονή.

Την περσινή χρονιά κατορθώσαμε να υλοποιήσουμε ένα δύσκολο εγχείρημα, αυτό της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ανταποκρινόμενες/-οι στις απαιτήσεις – προκλήσεις των καιρών και να σταθούμε στο υψηλότερο επίπεδο προσφοράς και ενσυναίσθησης, καταβάλλοντας πραγματικά μια φιλότιμη υπερπροσπάθεια παρά τα πολλά και γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, παρέχοντας στους μαθητές/-τριές μας διαρκή υποστήριξη για να μπορέσουν να διατηρήσουν την επαφή τους με τη μαθησιακή διαδικασία. Με το ίδιο υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ευσυνειδησία και κυρίως αγάπη για τους μαθητές μας θα πορευτούμε και φέτος και θα τα καταφέρουμε. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι στο πλάι σας, αρωγός και συνοδοιπόρος, για τη  στήριξη του τόσο σημαντικού εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού σας έργου, ώστε και αυτή η χρονιά να είναι μια χρονιά γόνιμης συνεργασίας, συναδελφικής αλληλεγγύης και πραγματικής προόδου.

Με εκτίμηση,

Μαρία Ανδριτσοπούλου

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06

4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

 

Σχετικά με ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Σύντομο Βιογραφικό Μαρίας Ανδριτσοπούλου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κατεύθυνση «Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας, Λαογραφία και Πολιτισμός» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών) – Ε.Κ.Π.Α. Είμαι επίσης κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στην Νεότερη Ιστορία, που απέκτησα μετά την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής στο Π.Τ.Δ. Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω μια πολυετή επαγγελματική διδακτική εμπειρία τόσο στην Ιδιωτική, όσο και στη Δημόσια Εκπαίδευση, την οποία υπηρετώ έως και σήμερα. Διετέλεσα Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, όπου έχω και την οργανική μου θέση και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου. Από τη σχολική χρονιά 2018 – 19 είμαι Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Κλ. ΠΕ06 στο 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής. Έχω παρακολουθήσει πολλά προγράμματα επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Μεθοδολογία διδακτικής της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας – University of Exeter, U.K.), είμαι μέλος πολλών επιστημονικών συλλόγων (ΠΕ.ΚΑ.ΔΕ., Επιστημονική Εταιρεία «Ιστορία και Διδακτική της ιστορίας, Θεωρία και Έρευνα, Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. κ.ά» και έχω ασχοληθεί με συγγραφικό έργο σε θέματα τοπικής ιστορίας. Έχω παρακολουθήσει επίσης αρκετά προγράμματα σπουδών ελεύθερου σχεδίου και πληροφορικής.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.