ΕΠΑΛ: Εκδηλώσεις και έκθεση στο ΝΟΗΣΙΣ

Στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο του ΝΟΗΣΙΣ στη Θέρμη, από 9 έως 11 Μαΐου 2018 και ώρες λειτουργίας 10Στιγμιότυπο από Σύνταγμα.00-17.00, θα γίνει έκθεση και εκδηλώσεις για την Επαγγελματική εκπαίδευση αντίστοιχα με αυτές που έγιναν στην Αθήνα (βλ. πιο κάτω). Θα υπάρχουν περίπτερα για τους Τομείς των ΕΠΑΛ και τις δράσεις ενίσχυσης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας και πρόγραμμα “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” ).  

Τα εκθέματα θα είναι έργα των μαθητών ΕΠΑΛ και πληροφοριακό υλικό, την δε έκθεση θα επισκέπτονται μαθητές Γυμνασίων και ΕΠΑΛ, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών αυτών, αλλά και το ευρύ κοινό της πόλης.
Συντονισμός του Τομέα: Λάππα Ελένη, ΠΕ14.04/ΠΕ12.08, Υπεύθυνη Τομέα 7ου & 14ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης και Ανδρέας Αθανασόπουλος, ΠΕ14.04/ΠΕ19, Σχολικός Σύμβουλος Γεωπόνων.

Περισσότερες πληροφορίες: Έγγραφο ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας, πρόσκληση προς τα ΕΠΑΛ του Τομέα Γεωπονίας για συμμετοχή και στις ιστοσελίδες www.epal.kmaked.eu και www.noesis.edu.gr/epal-9-11-5-2018

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση