Γράμμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Μια βδομάδα πριν τις 5/10 ήρθαν στο σχολεία μας γράμματα από ένα Άγνωστο. Ήταν ο γνωστός Άγνωστος που μας είχε ξαναστείλει γράμμα πριν λίγο καιρό. Κάθε γράμμα απευθυνόταν σε μια τάξη και έγραφε:

Αγαπημένα μου παιδιά,

σας στέλνω αυτό το γράμμα καθώς χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας. Κάθε Ιούνιο, όταν κλείνουν τα σχολεία και φεύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, εγώ βρίσκω την ευκαιρία και τρυπώνω στην αυλή για να φροντίσω το σχολείο σας όσο εσείς λείπετε. Αυτό το σχολείο όμως δεν θα μπορούσε να λειτουργεί χωρίς τους αγαπημένους σας εκπαιδευτικούς. Επειδή λοιπόν έμαθα πως γιορτάζουν σε λίγες μέρες, σκέφτηκα να σας ζητήσω μια χάρη για να τους ευχαριστήσω που σας φροντίζουν και σας προσέχουν καθημερινά!

Θέλω λοιπόν μυστικά και χωρίς να σας πάρουν είδηση να κάνετε έρευνα και να καταγράψετε όλα όσα αγαπάνε οι δάσκαλοί σας, αυτοί που σας μαθαίνουν γλώσσα, μαθηματικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, γυμναστική, ιστορία, θρησκευτικά, γεωγραφία, μουσική, ζωγραφική, θέατρο, υπολογιστές.

Να φτιάξετε για παράδειγμα μια λίστα με το αγαπημένο τους φαγητό, γλυκό, τραγούδι, τραγουδιστή, χρώμα, προορισμό-ταξίδι, χόμπι-δραστηριότητα, εποχή, παιχνίδι…..

Θα μπορούσατε να ντυθείτε όλοι εκείνη την ημέρα με το αγαπημένο χρώμα τους, να τους χαρίσετε μια ζωγραφιά με το αγαπημένο τους μέρος, αντικείμενο, ζώο. Αυτοσχεδιάστε και λίγο και κάντε τους έκπληξη για να χαρούν κι αυτοί λιγουλάκι! Έχω στείλει γράμμα και στον διευθυντή σας! Ελπίζω να περάσετε καλά και οι δάσκαλοί σας καλύτερα!

Η ημέρα της γιορτής είναι την Πέμπτη 5/10 αλλά και όλες οι άλλες μέρες του Θεού είναι, εκφράζετε την αγάπη σας κάθε στιγμή!!!

Με αγάπη ο Άγνωστος του σχολείου!

IMG 3272

‘Έτσι λοιπόν οι μαθητές συνωμότησαν και οργάνωσαν εκπλήξεις για τους δασκάλους τους για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών!!!

Ευχαριστούμε λοιπόν τον Άγνωστο που μας δίνει ιδέες, μας παρακινεί και μας εμπνέει!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων