Άσε με να ζήσω 2023

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

είμαστε ενθουσιασμένοι με την νίκη των παιδιών μας στο σχολικό διαγωνισμό τραγουδιού του School Radio! Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη σας! Η πρόκριση του τραγουδιού μας ήταν μια ομαδική κατάκτηση και μια επιβεβαίωση πως όταν είμαστε ενωμένοι με κοινό σκοπό, μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Μπορούμε να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023” στον παρακάτω σύνδεσμο!

 Αυτός είναι ένας Μαθητικός Διαγωνισμός Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού που απευθύνεται σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας. Σ’ αυτό το διαγωνισμό, πήραμε μέρος με  το τραγούδι «Άσε με να ζήσω» που τραγούδησαν τα παιδιά της ΄Δ τάξης του σχολείου μας.

Φέτος, το ζητούμενο ήταν, κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να αναπτύξουμε δράσεις αναδεικνύοντας τον ρόλο της Ειρήνης στη ζωή μας, να μιλήσουμε για την Ειρήνη, να προβληματιστούμε για όσα συμβαίνουν γύρω μας, να αναρωτηθούμε, να εκφραστούμε, να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε ραδιοφωνικά και μουσικά!  Να κάνουμε τη φωνή της νέας γενιάς να ακουστεί δυνατά με το σύνθημα:

 “Η νέα γενιά για την Ειρήνη”

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων