«

»

Μαρ 12

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!

«Παίζουμε κόντρα σε όλους και όλα»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία και τόνισε ότι τίποτα δεν άλλαξε μετά το σκάνδαλο του καλοκαιριού!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 25χρονου μεσοεπιθετικού:
«Πριν σας μεταφέρω τις σκέψεις μου, να ξεκαθαρίσω ότι στη ζωή μου ποτέ δεν αποποιήθηκα τις ευθύνες, είτε ατομικές είτε ομαδικές. Για άλλο ένα παιχνίδι φταίμε εμείς, αλλά δεν γίνεται συνέχεια να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.
Όπως με τον ΠΑΟΚ, που μας έδωσε πέναλτι που δεν ήταν και το ξέρω γιατί ήμουν στη φάση, έτσι και τώρα.
Έβαλαν ένα γκολ οφσάιντ, για το οποίο λένε ότι ήταν δύσκολο να το δεις αλλά δεν ξέρω γιατί σε άλλες χώρες οι επόπτες πάτα τα βλέπουν αυτά. Μετά να μην σου δίνουν πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο 1-0 και να χάνεις την ευκαιρία. Από το καλοκαίρι που έγινε το σκάνδαλο δεν έχει αλλάξει τίποτα», τόνισε αρχικά ο Λάζαρος, για να προσθέσει:

«Όπως είπα, δεν αποποιούμαι τις ευθύνες, αλλά νομίζω ότι δεν άλλαξε τίποτα. Παίζουμε κόντρα σε όλους και σε όλα, παίζουμε μόνοι μας. Προσπαθούμε κόντρα σε όλα τα κατεστημένα.

Ο κόσμος έχει τα δικά του στην πολιτική ζωή, μην τον φορτώνεται με άλλα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι πρόβατα και αν γίνει κάτι κακό θα λέτε δεν έχουμε ποδοσφαιρική παιδεία. Συνεχίζουμε και δεν το λέω για να ρίξω στάχτη στα μάτια ή νερό στο κρασί. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό πάμε στον έναν βαθμό και όσο ζούμε ελπίζουμε. Επαναλαμβάνω, μην νομίζετε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πρόβατα».
Διάδωσε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων