e-class Αστρονομίας για μαθητές

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας “Ωρίων” προσφέρει δωρεάν μαθήματα Αστρονομίας σε μαθητές Λυκείου – Γυμνασίου – Δημοτικού, οι οποίοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στους αντίστοιχους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Αστρονομίας, στη διεύθυνση https://eclass.orionas.gr/.

Διδάσκει ο Αργύρης Δρίβας, Φυσικός στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και αντιπρόεδρος ΔΣ του “Ωρίων“. Κατά καιρούς διατέλεσαν ή συνεχίζουν να είναι βοηθοί στην eclass πρώην μαθητές της eclass, η  Αγγελίνα Μπανιά, φοιτήτρια Ιατρικής, η Ευτυχία Βασιλείου, φοιτήτρια Φυσικής, ο Κωνσταντίνος Ξυλόπορτας, φοιτητής Φυσικής, ο Διονύσης Γάκης, φοιτητής Φυσικής και γραμματέας ΔΣ του “Ωρίων“, ο Θέμης Πουλτουρτζίδης, φοιτητής Φυσικής, η Γιώτα Ντόβα, φοιτήτρια Φυσικής, ο Σπύρος Γιάνι, φοιτητής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, όλοι τους βραβευμένοι με μετάλλια ή εύφημες μνείες σε Ολυμπιάδες Αστρονομίας καθώς επίσης ο Βαγγέλης Γεωργούδης, φοιτητής Φυσικής, η Σοφία Καραγεώργου, φοιτήτρια Φυσικής, ο Ξενοφών Δούρος, φοιτητής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, η Μαριλίνα Γκόνη, φοιτήτρια Φυσικής, ο Χριστόφορος Φλωρόπουλος, φοιτητής  Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, όλοι τους διακριθέντες στον μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας, και η Μαριλία Βελιζιώτη, και Ελεάννα Χωραΐτη – Σιδέρη, φοιτήτριες Φυσικής, μέλη “Ωρίων” Πάτρας.

2022

Στην 4η χρονιά της eclass, σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες και βραβευθέντες μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου ήταν μαθητές της eclass!! Τόσο στο Λύκειο, όσο και στο Γυμνάσιο, οι 5 πρώτοι που θα στελεχώσουν τις Ολυμπιακές Ομάδες Αστρονομίας είναι μαθητές της eclass!!

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στις Ολυμπιάδες!!

apotelesmata Ptolemaios Lykeio eclass

apotelesmata Ptolemaios Gymnasio eclassΥπατία 2022 eclass

2021

Και στην τρίτη χρονιά λειτουργίας της eclass τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά:

Στο Λύκειο και οι 5 μαθητές που θα πάνε Ολυμπιάδα είναι μαθητές της eclass!

Στο Γυμνάσιο 4 από τους 5 που θα πάνε Ολυμπιάδα Junior είναι μαθητές της eclass!

Στο Δημοτικό όλα τα πρώτα βραβεία τα κατέκτησαν μαθητές της eclass!

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετέχουν στις Ολυμπιάδες, Junior και κανονική!!!

Στην 14η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής, ο Παναγιώτης , ο Κώστας και ο Θάνος κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο!!! Μπράβο!!!

260080028 10160567751959063 1898731621712106746 n

2020

Και τη δεύτερη χρονιά, το 2020, οι μαθητές της eclass θριάμβευσαν:

apotel ptolem 20 eclass

Συγχαρητήρια σε όλους!!! Καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετέχουν στις Ολυμπιάδες, Junior και κανονική!!!

Μπορεί η Ολυμπιάδα Junior να μην έγινε, αλλά έγινε διαδικτυακά η κανονική Ολυμπιάδα και ξανά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι έλληνες μαθητές διακρίθηκαν! Μπράβο παιδιά!! Συγχαρητήρια Διονύση, Κωνσταντίνε, Θέμη, Γιώτα, Σπύρο!!!

2019

Εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα των μαθητών της eclass στην πρώτη χρονιά λειτουργίας της, το 2019. Βραβεύονται οι μαθητές:

Ptolemy

Η συνέντευξη της Γεωργίας στο Ionian:

Στην Ολυμπιάδα Αστρονομίας και οι πέντε είναι μαθητές της eclass:

Και οι 5 ήταν υπέροχοι! Μπράβο παιδιά! Για 1η φορά και οι 5 συμμετέχοντες στην Ολυμπιάδα Αστρονομίας κατέκτησαν μετάλλιο!!!

Συγχαρητήρια Θέμη, Διονύση, Αργύρη, Κωνσταντίνε και Ευτυχία!!!!! 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *