24 Απρ 2013

Editorial

Συντάκτης: ΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Πλησιάζοντας στις διακοπές του Πάσχα και στο τέλος της σχολικής χρονιάς που μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μου άφησε, θεωρώ αναγκαίο να ευχαριστήσω τη συντακτική ομάδα των μαθητών μου που με περίσσιο ζήλο και αφοσίωση δούλεψαν για αυτό εδώ το  blog.

Παναγιώτη, Αθηνά, Νίκο, Ειρήνη, Αναστασία, Κωνσταντίνα, Δημήτρη και Υρώ…τα 2ωρα που πέρασα μαζί σας ήταν από τα πλέον ευχάριστα στη μέχρι τώρα καθηγητική μου πορεία!!! Η προθυμία, το φιλότιμο, η συνέπεια, ο προβληματισμός, η υπομονή, η συνεργατικότητα  και η ευαισθησία που επιδείξατε είναι αρετές αξιέπαινες. Η συνεργασία μαζί σας ήταν απολαυστική!!! Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία, δεν αφήσατε την απογοήτευση να σας πτοήσει, δεν εγκαταλείψατε ούτε στιγμή την κοινή μας προσπάθεια και είστε άξιοι συγχαρητηρίων. Εύχομαι και πιστεύω ολόψυχα ότι η μετέπειτα πορεία σας στη ζωή και στην κοινωνία θα είναι εξίσου αξιοπρεπής.

(Τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν μέχρι και σήμερα αποτελούν προϊόν του πολιτιστικού προγράμματος  “Δημιουργία Ηλεκτρονικής Εφημερίδας” και μπορείτε να τα βρείτε στο περιοδικό Schoolpress.sch.gr/ Cooperative news. Από εδώ και πέρα η διατήρηση του blog επαφίεται στη δική σας βούληση!!!)

Πάνου Αν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *