20 Μαρ 2013

Αθλητισμός

Συντάκτης: ΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: H ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η ομάδα των αγοριών μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη εναντίον του 2ου ΓΕΛ Λειβαδιάς πλέον είχε πολύ πιο δύσκολο έργο αφού θα έπρεπε να αντιμετωπίσει την ομάδα των Άσπρων Σπιτιών σε έναν αγώνα για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια ομάδα πολύ δυνατή και σκληρή η οποία έχει στο ενεργητικό της πάρα πολλές διακρίσεις σε τουρνουά σε όλη την Ελλάδα κατέχοντας συνεχώς πολύ καλές θέσεις.

Η αποστολή της ομάδας των αγοριών αποτελούνταν από τους εξής παίκτες: Δ.Ζάντζα, Γ.Καστρινό, Γ.Κουτσοθώδορο, Γ.Ρέππα, Σ.Μπαστούνη, Σ.Λεονάρντο, Ε.Παπασιδέρη, Ν.Παναγή, Γ.Σπανό.

Τα αγόρια μπαίνοντας με πολύ καλή διάθεση από την αρχή του αγώνα γνώριζαν ότι το παιχνίδι είχε αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά δεν θα το έβαλαν κάτω παρά την ανωτερότητα του αντιπάλου. Στο ξεκίνημα, παίζοντας αρκετά καλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρώτου σετ αλλά δεν τα κατάφεραν αφού υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου χάνοντας το 25-23.

Στο δευτέρο σετ οι παίκτες μας ήταν αποφασισμένοι να κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν το προβάδισμα και, γιατί όχι, να γυρίσουν και το παιχνίδι. Όμως παράγοντες όπως η ατυχία και τα λάθη των παικτών οδήγησαν την ομάδα μας στο να χάσει και το δεύτερο σετ με σκορ 25-20.

Εκ των διακριθέντων για την ομάδα του Λυκείου ήταν ο Ζάντζας Δ. και ο Καστρινός Γ. οι οποίοι σημείωσαν από δέκα πόντους έκαστος.

Έτσι το ταξίδι για την ομάδα του Λυκείου μας τελείωσε εδώ αφού αποκλείστηκε από την συνέχεια του πρωταθλήματος με μια αρκετά άσχημη ήττα. Χωρίς όμως να σκύψει το κεφάλι ανανέωσε το ραντεβού της για τo επόμενο πρωτάθλημα του χρόνου.

Παπακωνσταντίνου Π.

4 σχόλια προς “Αθλητισμός”

  1. aggelosoik είπε:

    Παιδιά μπράβο για την προσπάθεια και του χρόνου πιο δυναμικά και με το κύπελλο!!

  2. tigkasniko είπε:

    μπραβο για την διακριση σας εως τωρα και οσο για τον δυσκολο αγωνα απεναντι στι ομαδα των ασπρων σπιτιων πρεπει να σκεφτεστε πως ειναι απλα ο επομενος αντιπαλος…..οχι ενας ανωτερος αντιπαλος.

  3. penny είπε:

    Θα συμφωνήσουμε με τον Άγγελο, συγχαρητήρια για την  προσπάθειά σας. Στο σχολείο μας  έχουμε μία πολύ καλή ομάδα αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να διακριθούμε, ελπίζουμε για μία καλύτερη θέση του χρόνου.
    Αλέξανδρος, Πένη, Βαγγελίτσα…

  4. nikolaouka είπε:

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *