Educational attempts

Just another Blogs.sch.gr site

Γιατί οι γυναίκες που παρεβρέθηκαν στο «2018 Golden Globes» φορούσαν μαύρα ρούχα;

Φεβ 20181

Οι διάσημες που παραβρέθηκαν στο «2018 Golden Globes» φόρεσαν μαύρα ρούχα για να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία Time’s Up – που στοχεύει στην υποστήριξη των γυναικών που έκαναν καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης μετά το σκάνδαλο Harvey Weinstein.

Αποτέλεσμα εικόνας για times up

Με το κίνημα #MeToo, με το οποίο πολλές γυναίκες μοιράστηκαν τις ιστορίες τους για παρενόχληση και επίθεση τόσο στη βιομηχανία του κινηματογράφου όσο και σε κάθε άλλη εργασία, έγινε η αρχή για να μπορέσουν και άλλες γυναίκες να μοιραστούν όσα έχουν βιώσει.

Tο Time’s Up είναι ένα κίνημα – οργανισμός  κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης που ιδρύθηκε την 1η Ιανουαρίου 2018 από διασημότητες του Χόλιγουντ σε απάντηση στο φαινόμενο Weinstein και #MeToo. Ο οργανισμός περιλαμβάνει ένα νομικό ταμείο άμυνας και θα υποστηρίξει τη νομοθεσία για την καταπολέμηση της παρενόχλησης στο χώρο εργασίας.

LetterOfSolidarity.png

Κατά την ίδρυσή του ανακοινώθηκαν οι ακόλουθες πρωτοβουλίες:

  • Ίδρυση ενός νομικού αμυντικού ταμείου αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα διαχειρίζεται το Εθνικό Κέντρο Δικαιωμάτων Γυναικών, για την υποστήριξη γυναικών με χαμηλότερα εισοδήματα που αναζητούν δικαιοσύνη για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση στο χώρο εργασίας.
  • Προτροπή για την ψήφιση νόμου που θα τιμωρεί τις εταιρείες που ανέχονται την επίμονη παρενόχληση.
  • Κίνηση προς την ισότητα των φύλων σε οργανισμούς στούντιο και ταλέντων
  • Πρόσκληση των γυναικών  να φορούν μαύρα στο κόκκινο χαλί στα 75α βραβεία “Golden Globe” και να μιλούν για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

European Radio Logo
Φεβρουάριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Educational attempts

Educational attempts

Translate



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων