Ιστότοπος για την ενημέρωση μαθητών & εκπαιδευτικών για τα μικρόβια

Το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού του Υπουργείου Υγείας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας ώστε να αξιοποιηθεί από τουςεκπαιδευτικούς  ως συμπληρωματικό υποστηρικτικό υλικό για την προσέγγιση συναφών θεμάτων αγωγής και προαγωγής της υγείας.

Το εν λόγω εκπαιδευτικό υλικό δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος E-Bug και αποτελείται από δύο βιβλία με τίτλο: «Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων» και «Γνωρίζω και αντιμετωπίζω τα μικρόβια», τα οποία απευθύνονται αντίστοιχα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές των Δ ́, Ε ́ και ΣΤ ́ τάξεων του Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου.

Το έντυπο υλικό υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.e-bug.eu στα ελληνικά και είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή με σχετικά βίντεο, διαδραστικά  παιχνίδια και επιπλέον δραστηριότητες.

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/alkapsalis/2016/12/21/%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd/

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση