Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012 εορτάστηκε την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012. Το σύνθημαSID του φετινού εορτασμού «Ανακαλύψτε τον ψηφιακό κόσμο μαζί… με ασφάλεια!» αφορά στη σύγκλιση των γενεών, δηλώνοντας την επιτακτική ανάγκη όλων μας να έρθουμε σε επαφή με το Διαδίκτυο για να μπορέσουμε αποτελεσματικά να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τις κακοτοπιές, δίνοντάς τους παράλληλα όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να πλοηγούνται με υπευθυνότητα και με ασφάλεια.
Για το λόγο αυτό και το Σχολείο μου, το Γενικό Λύκειο Προαστίου Καρδίτσας, συμμετείχε στον φετινό εορτασμό με ένα videoclip που δημιούργησαν μαθητές της Α΄ Λυκείου.
Το videoclip προβλήθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  7 Φεβρουαρίου 2012 στο χώρο του σχολείου, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια,

Το βίντεο εδώ

Ανοιχτή εκδήλωση στο “The Mall” για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και ο ΟΤΕ και η COSMOTE, Χορηγοί  των  δράσεων Saferinternet.gr & ΥποΣΤΗΡΙΖΩ του Κέντρου,  σας προσκαλούν σε διήμερη ανοιχτή εκδήλωση στο “The Mall Athens”, την Παρασκευή και το Σάββατο, 11-12 Φεβρουαρίου 2012, για να γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012. Το σύνθημα της εκδήλωσης: “Ανακαλύψτε τον ψηφιακό κόσμο μαζί… με ασφάλεια!”

Άν είστε 5, 40 ή 75 ετών, αν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο μια φορά το μήνα ή καθημερινά ή και  καθόλου, σας καλούμε να έρθετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα διαμορφώσουμε στο «The Mall Athens», για να μάθετε πώς να προστατεύετε την ιδιωτική σας σφαίρα στο Διαδίκτυο, πώς μπορείτε να
καταγγείλετε παράνομο περιεχόμενο ή παράνομη συμπεριφορά, ή πού θα βρείτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε αλλά και όποια άλλη πληροφορία χρειάζεστε για μια ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Όλοι μαζί, μπαμπάδες, μαμάδες, παππούδες, γιαγιάδες, παιδιά και νέοι, μπορούμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, και να συμβάλουμε ο καθένας με τον τρόπο του στην προάσπιση της ασφάλειάς μας στους «διαδραστικούς κόσμους». Όλοι μας μπορούμε και πρέπει να παίξουμε το ρόλο που μας αναλογεί στο να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας θα μπορούν να πλοηγούνται στο Διαδίκτυο με σύνεση και με ασφάλεια!

Στην εκδήλωση θα δοθεί δωρεάν ενημερωτικό υλικό και θα αναδείξουμε όλες τις αφίσες και τα σποτ που έλαβε η δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου από τα σχολεία της χώρας μας για τον φετινό εορτασμό.

Χώρος: The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, 15122 Μαρούσι, 3ος όροφος
Ώρες: Παρασκευή: 14:00 – 21:00 / Σάββατο: 12:00 – 21:00

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση