ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ ΕΝΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ

 

dake2

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Σάμου καταγγέλλει τακτικισμούς που  στερούνται ηθικής και  στόχο έχουν να βοηθήσουν στις επερχόμενες εκλογές  υποψήφιους συναδέλφους άλλων παρατάξεων.

 

Ενδεικτικά οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για γεγονότα που ουσιαστικά υποβαθμίζουν το ρόλο μας και τις διαδικασίες.

1.     ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. Η αντικατάσταση του Προέδρου στο Δ.Σ. είναι παράτυπη και στοχεύει ξεκάθαρα στην υποστήριξη του «νέου» Προέδρου του Συλλόγου που είναι υποψήφιος αιρετός.

 2.     ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. Το μέλος της Δ.Ο.Ε. που επισκέφτηκε τη Σάμο προερχόμενο από τις Παρεμβάσεις – Κινήσεις Συσπειρώσεις  περιόδευσε απρογραμμάτιστα χωρίς να έχουν ενημερωθεί όλα τα μέλη του Δ.Σ. στα μεγάλα σχολεία της Σάμου με μοναδική τη συνοδεία του νέου Προέδρου !!!!

 3.     ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΚΑΡΙΑΣ Συνάδελφος των Παρεμβάσεων από το Δ.Σ του Συλλόγου της Ικαρίας πληροφόρησε ψευδώς τους συναδέλφους ότι κάλεσε και τους δύο αιρετούς του Νομού στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της Ικαρίας για ενημέρωση. Ενώ, σκόπιμα θεωρούμε, δεν είχε καμία ενημέρωση ο αιρετός της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

 

Τακτικισμοί όπως οι παραπάνω καθώς και η διαχείριση των θέσεων ευθύνης με τρόπο που αποσκοπεί σε εκλογικά οφέλη μας βρίσκουν αντίθετους και είμαστε βέβαιοι ότι βρίσκουν αντίθετη τη συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων.

 

 

Σας καλούμε στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια να υποστηρίξετε ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ τους συναδέλφους που

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ

 

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΣΑΜΟΥ