Αρχική » education » Weebly: Διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας δικτυακού τόπου

Φεβρουάριος 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Kατηγορίες

Weebly: Διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας δικτυακού τόπου

Το Weebly είναι μια από τις διαδικτυακές εφαρμογές που υποστηρίζουν τη δυνατότητα δωρεάν δημιουργίας ιστοχώρου. Αν θέλετε να έχετε δικό σας domain τότε θα πρέπει να πληρώσετε. Τα sub-domains, όμως, προσφέρονται χωρίς επιβάρυνση.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας είναι απλή και γρήγορη και βασίζεται σε μια εύκολη drag-and-drop διασύνδεση, χωρίς να απαιτείται γνώση html από τον δημιουργό της. Το Weebly προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πρότυπα (templates) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθώς, επίσης, και τη δυνατότητα στους κατασκευαστές ιστοσελίδων της να  επεξεργαστούν και να προσαρμόσουν την εικόνα της κεφαλίδας.

Έχει δημιουργηθεί, ειδικά για την εκπαίδευση, το weebly for education που προσφέρει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (π.χ. δημιουργία ξεχωριστού λογαριασμού, περιορισμένου αριθμού στη δωρεάν έκδοση,  για κάθε μαθητή, παραλαβή εργασιών/παραδοτέων των μαθητών, ενημέρωση γονέων, όχι διαφημίσεις, διαχείριση των λογαριασμών των μαθητών, δυνατότητα επιλογής αν θα εμφανίζονται ή όχι στις μηχανές αναζήτησης οι δικτυακοί τόποι των μαθητών)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες του weebly:

ΥΓ.

Προς τους μαθητές του 56ου. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τον εκπαιδευτικό λογαριασμό. Θα κάνετε ένα δικό σας sub-domain, με το θέμα που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως προσωπικό e-portfolio 🙂


Σχολιάστε

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση