Μαρ 11
21

Θυματοποίηση, παραβατικότητα και δικαιώματα του παιδιού

Κάτω από (Τι τρέχει...) από στις 21-03-2011

Η αύξηση των κρουσμάτων νεανικής παραβατικότητας, τα φαινόμενα βίας και εκμετάλλευσης με θύματα τα παιδιά, η κυβερνοτρομοκρατία και η βία μέσα στην οικογένεια ήταν το θέμα του διήμερου συνεδρίου «Θυματοποίηση, παραβατικότητα και δικαιώματα του παιδιού» που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Χανίων, τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Χανίων) και την Αγωγή Υγείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Αφήστε μια απάντηση