Σπιτική λεμονάδα και Λιμοντσέλο!

Οι μαθητές της Β τάξης του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος παρασκεύασαν στο πλαίσιο εργαστηριακής άσκησης στο μάθημα της Τεχνολογίας Τροφίμων, συμπυκνωμένη σπιτική λεμονάδα και λικέρ λιμοντσέλο! Δείτε η συνταγή για το λικέρ εδώ: Λιμοντσέλο    

Παρασκευή άρτου – Αλκοολική ζύμωση

Οι μαθητές της Γ Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών παρασκεύασαν σήμερα αφράτο και πεντανόστιμο ψωμάκι! Ας μάθουμε, λοιπόν, λίγα πράγματα για το τρόπο που γίνεται το ψωμί, δηλαδή για την αλκοολική ζύμωση! Ως ζύμωση, χαρακτηρίζεται η διάσπαση των υδατανθράκων και κάποιων άλλων ουσιών σε απλούστερες ενώσεις με τη δράση των μικροοργανισμών ή ενζύμων. Στην Τεχνολογία Τροφίμων,…Συνέχεια ανάγνωσης Παρασκευή άρτου – Αλκοολική ζύμωση

Τμήματα Εισαγωγής Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος

Τμήματα Εισαγωγής Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος Λήψη αρχείου Κοινές Σχολές Λήψη αρχείου

Μάθε για τις ειδικότητες του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περ/ντος που λειτουργούν στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου.

Ειδικότητα Τεχνικού Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών Αντικείμενο Σπουδών Ο μαθητής της ειδικότητας του Τεχνικού Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών αναμένεται να αποκτήσει τις ακόλουθες γνώσεις: Να γνωρίζει και να παρακολουθεί τα διάφορα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας των τροφίμων. Να γνωρίσει τη διαδικασία της επεξεργασίας , της συντήρησης και τη μεταποίηση των τροφίμων. Να εκτελεί εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και…Συνέχεια ανάγνωσης Μάθε για τις ειδικότητες του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περ/ντος που λειτουργούν στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση