Αλκοολική ζύμωση
Δείτε στο photodentro.edu.gr
Σπιτική λεμονάδα και Λιμοντσέλο!
Οι μαθητές της Β τάξης του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος παρασκεύασαν στο πλαίσιο εργαστηριακής άσκησης στο μάθημα της Τεχνολογίας Τροφίμων, συμπυκνωμένη σπιτική λεμονάδα και λικέρ λιμοντσέλο! Δείτε η συνταγή για το λικέρ εδώ: Λιμοντσέλο
Παρασκευή άρτου – Αλκοολική ζύμωση
Οι μαθητές της Γ Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών παρασκεύασαν σήμερα αφράτο και πεντανόστιμο ψωμάκι! Ας μάθουμε, λοιπόν, λίγα πράγματα για το τρόπο που γίνεται το ψωμί, δηλαδή για την αλκοολική ζύμωση! Ως ζύμωση, χαρακτηρίζεται η διάσπαση των υδατανθράκων και κάποιων άλλων ουσιών σε απλούστερες ενώσεις με τη δράση των μικροοργανισμών ή ενζύμων. Στην Τεχνολογία Τροφίμων,…Συνέχεια ανάγνωσης Παρασκευή άρτου – Αλκοολική ζύμωση
Καλές γιορτές με υγεία και χαρά!
Οι μαθητές μας σας παρουσιάζουν μερικές από τις δημιουργίες τους και σας εύχονται ολόψυχα καλά Χριστούγεννα! https://www.youtube.com/watch?v=odNyx5mr1PE
Τμήματα Εισαγωγής Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος
Τμήματα Εισαγωγής Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος Λήψη αρχείου Κοινές Σχολές Λήψη αρχείου
Μάθε για τις ειδικότητες του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περ/ντος που λειτουργούν στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου.
Ειδικότητα Τεχνικού Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών Αντικείμενο Σπουδών Ο μαθητής της ειδικότητας του Τεχνικού Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών αναμένεται να αποκτήσει τις ακόλουθες γνώσεις: Να γνωρίζει και να παρακολουθεί τα διάφορα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας των τροφίμων. Να γνωρίσει τη διαδικασία της επεξεργασίας , της συντήρησης και τη μεταποίηση των τροφίμων. Να εκτελεί εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και…Συνέχεια ανάγνωσης Μάθε για τις ειδικότητες του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περ/ντος που λειτουργούν στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου.