Αρχική » Χωρίς κατηγορία » 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου ( με την Εβίνα Μάλτση )

Πρόσφατα σχόλια

European Radio Logo

6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου ( με την Εβίνα Μάλτση )

http://www.novasports.gr/basket/ellada/ethniki-ellados-gunaikon/article/472945/eok-evina-maltsi-se-euharistoume-video/

Την Παρασκευή  27-09-2019, στα πλαίσια της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019, η οποία εναρμονίστηκε με την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Ημέρα, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου,  πραγματοποίησε μια μοναδική και πρωτότυπη εκδήλωση. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης φιλοξενήθηκε η κορυφαία αθλήτρια, θρύλος  και αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικείου μπάσκετ, με καταγωγή την Γουμένισσα Παιονίας, Εβίνα Μάλτση. Η ταπεινή και διακριτική παρουσία της στο σχολείο, σε συνδυασμό με την δυναμική προσωπικότητα της, ενέπνευσαν τους μαθητές σε έναν αμφίδρομο και   ενδιαφέρον διάλογο,  προάγοντας παράλληλα όλα τα θετικά μηνύματα που πηγάζουν από τον ολυμπισμό και τα αθλητικά ιδεώδη.  Οι μαθητές όμως είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όλα τα θετικά οφέλη της άσκησης μέσα από διάφορες δραστηριότητες και κυρίως της καλαθοσφαίρισης σε μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε μόνο για αυτούς από την ίδια την αθλήτρια. Ο ενθουσιασμός τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών του σχολείου, ήταν διάχυτος και αποτέλεσε το έναυσμα για να συγκινηθεί δημόσια η παρά την επιβλητική της παρουσία, ευαίσθητη Εβίνα Μάλτση . Η δική μας Εβίνα, η Εβίνα της Παιονίας. Την πρωτοβουλία για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και την πρόσκληση της σπουδαίας αθλήτριας είχε η καθηγήτρια φυσικής Αγωγής κ. Κούπανη Αικατερίνη που ανέλαβε το βάρος της εκδήλωσης σε συνεργασία με όλο τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου και κυρίως τους δασκάλους των μεγάλων τάξεων κ. Φυτοπούλου Μαρία, Σιδερίδου Ευδοκία και Πάλλα Γεώργιο. Καθοριστική για την επιτυχία, ήταν η συνδρομή και στήριξη της εκδήλωσης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και κυρίως από την πρόεδρο κ.  Χατζή Ειρήνη.

 

 

 

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in



 
European Radio Logo

Translate

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Σκακιστική άσκηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση