Διαδικτυακό σεμινάριο εξοικείωσης με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο κύκλος των 4: μια παρέμβαση πρόληψης της σχολικής βίας και του εκφοβισμού για μαθήτριες/μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αθηνά Υγεία» (παράρτημα «Αθηνά Πολύβουλος») διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού, 6 Μαρτίου 2021. Το σεμινάριο θα είναι δίωρης διάρκειας και θα αφορά σε ευαισθητοποίηση για τον σχολικό εκφοβισμό  μέσω της παρουσίασης της εγκεκριμένης παρέμβασης πρόληψης (έγγραφο με αρ. πρωτ. Φ.2.1/ΕΧ/8125/Δ7/ 25-01-2021 του ΥΠΑΙΘ) με τίτλο «Ο κύκλος των 4: μια παρέμβαση πρόληψης της σχολικής βίας και του εκφοβισμού για μαθήτριες/μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Ο συντονισμός του σεμιναρίου θα γίνει από τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης “Αθηνά Πολύβουλος” Αύρα Βαζαίου & Ναταλία Τζοβάρα. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί  διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom την Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021 και ώρα 15.00-17.00.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 26-2-2021 στο

https://forms.gle/sMN8CukATuKAMTra7

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  “Αθηνά Πολύβουλος”,  athinapolyvoulos@gmail.com, τηλ. 210 3835879

 ΣΥΝ: έγκριση ΥΠΑΙΘ

Ακριβές αντίγραφο

  Αθήνα  22 / 2/ 2021

Η  Προϊσταμένη του  τμήματος

Α΄ Διοικητικού

 Δροσάκη    Δέσποινα

Ο Διευθυντής

της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Α΄  Αθήνας

Τ.Σ.Υ.

Λεωνίδας Μάντζος, PhD, MSc, MEd

 

Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Δράσεις κατά της βίας. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.