Σεμινάριο με τίτλο «Πρόληψη κατ’ οίκον: από το Α έως το Ω»

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας και ο Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με τα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αθηνά Εργάνη» και «Αθηνά Πολιάς» διοργανώνουν σεμινάριο

με τίτλο «Πρόληψη κατ’ οίκον: από το Α έως το Ω». Το σεμινάριο αφορά στους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων της 5ης και της 6ης Δημοτικής κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Η ομάδα που θα δημιουργηθεί από εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στόχο έχει την αυτοβοήθεια, την ενδυνάμωση, την αυτοφροντίδα, την επικοινωνία  και την ομαδική αλληλεπίδραση καθώς και την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και δικτύωση σε συνθήκες αβεβαιότητας και επισφάλειας, όπως και  η περίοδος που διανύουμε.

Ο συντονισμός του σεμιναρίου θα γίνει από τα στελέχη των Κέντρων Πρόληψης “Αθηνά Εργάνη” και “Αθηνά Πολιάς” Λοΐζου Δωροθέα, Μιχέλη Λουκία και Μπέκα Ισιδώρα.

Το σεμινάριο, το οποίο θα έχει διάρκεια έξι εβδομάδες, θα υλοποιείται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom κάθε Πέμπτη, ώρα 17.00-18.30, με έναρξη την Πέμπτη 11/2/2021. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 5-2-2021 ηλεκτρονικά στο kpergani@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 210 2114566 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9-3).

 ΣΥΝ :  Αφίσα Σεμιναρίου

Ακριβές αντίγραφο

  Αθήνα   27 / 1/ 2021

Η  Προϊσταμένη του   τμήματος

Α΄ Διοικητικού

 Δροσάκη    Δέσποινα                          

                                                  Ο Διευθυντής

                                          της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Α΄  Αθήνας

                                           Τ.Σ.Υ.

                                                                            Λεωνίδας Μάντζος, PhD, MSc, MEd

 

Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.