Έγκριση συμμετοχής στον διαγωνισμό δημιουργίας ερασιτεχνικού βίντεο με θέμα «Ας τελειώνουμε με τον HIV/AIDS»

Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει της 1ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, η Ελληνική Ραδιοφωνία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή» οργανώνουν διαγωνισμό δημιουργίας ερασιτεχνικών video με θέμα

«Ας τελειώνουμε με τον HIV/AIDS»

                            Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές και στις μαθήτριες των Λυκείων της χώρας και το κεντρικό μήνυμα για συμμετοχή σε αυτόν είναι:

              «Μόνος, με την οικογένεια, τους φίλους, τις φίλες ή την τάξη σου, με το κινητό ή την κάμερά σου, μοιράσου μαζί μας το μήνυμά σου για την προφύλαξη, την πρόληψη, την τακτική εξέταση και την καταπολέμηση του στίγματος.

Όνειρό μας, να τελειώνουμε με το HIV/AIDS

              Ο διαγωνισμός καθώς και οι όροι διεξαγωγής του θα γίνονται γνωστοί στο κοινό μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr .

              Τα βίντεο με τα οποία θα συμμετάσχουν τα σχολεία στον διαγωνισμό θα αποστέλλονται από τις 23 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση video@positivevoice.gr

              Οι πιο δημιουργικές και ευφάνταστες ιδέες, τα πιο αισιόδοξα μηνύματα, θα βραβευθούν. Συγκεκριμένα ο πρώτος νικητής ή η πρώτη νικήτρια θα κερδίσει ένα tablet αξίας 300 ευρώ και οι δύο επόμενοι/ες νικητές/τριες από ένα κινητό τηλέφωνο (smart phone). Για την ανάδειξη των νικητών/τριών θα δημιουργηθεί μια επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει τα βίντεο βάσει της πρωτοτυπίας τους και των μηνυμάτων που επικοινωνούν.

              Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στον εν λόγω διαγωνισμό είναι προαιρετική και η δημιουργία των video θα γίνει εκτός των ωρών λειτουργίας του σχολείου.

              Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Συλλόγου «Θετική Φωνή»: 210 8627572 και της ΕΡΤ: 210 6075985 και 210 6066101.

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΔΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ -> ΕΡΤ-Ας τελειώνουμε με τον HIV

            Η ΠΡΟЇΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε. ΚΑΙ Δ.Ε.

                                                                                    ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΠΑΡΛΑ

Δημοσιεύθηκε στην Αγωγή Υγείας, Εκπαιδευτικό Υλικό, Σεξουαλική Αγωγή. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.