Σεμινάριο πρόληψης και αγωγής υγείας με τίτλο «Τεχνικές πρόληψης για εφήβους»

Το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με τα Κέντρα Πρόληψης της Εξάρτησης και Αγωγής της Υγείας «Αθηνά Προναία» και «Αθηνά Αφαία» θα οργανώσει και θα υλοποιήσει σεμινάριο πρόληψης και αγωγής υγείας για εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης με τίτλο «Τεχνικές πρόληψης για εφήβους».

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα περιλαμβάνει 7 δίωρες συναντήσεις και μια τετράωρη συνάντηση που θα οριστεί σε συνεργασία με την ομάδα. Θα ξεκινήσει την Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 12 Μαΐου 2015, από τις 16.30 ως τις 18.30 στον χώρο των Κέντρων Πρόληψης (Λεωφόρος Αθηνών 36 και Καστοριάς 12, τηλ. 210 3413483). Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν φάκελο με ασκήσεις, σημειώσεις και άρθρα. Συντονίστρια των συναντήσεων θα είναι το στέλεχος πρόληψης του Κέντρου Πρόληψης «Αθηνά Αφαία» Αναστασία Γουρουντή, Κοιν. Ανθρωπολόγος, Msc. Προτεραιότητα θα δοθεί σε εκπαιδευτικούς των σχολείων του 3ου και 4ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων και ιδιαιτέρως σε εκπαιδευτικούς που δεν έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα πρόληψης στο παρελθόν. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 15 άτομα.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στο: agygeias@dide-a-ath.att.sch.gr μέχρι την Πέμπτη 12/2/2015. Οι αιτήσεις θα περιλαμβάνουν πλήρη στοιχεία και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για την τελική  συμμετοχή τους με έγγραφο που θα σταλεί ηλεκτρονικά στις σχολικές μονάδες και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Α΄ Αθήνας και στην ιστοσελίδα του Γραφείου Αγωγής Υγείας.

ΣΥΝ: ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ —> ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

                                                                                             Ο Διευθυντής

                                                                                                   της Δ. Δ. Ε.  Α΄ Αθήνας

                Λεωνίδας Μάντζος Phd, MSc, MEd

Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Εξαρτήσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.