Υλοποίηση και αποτύπωση δράσεων Κοινωνικού Σχολείου

Σχετ: Φ.22.1/16777/27/11/2014 έγγραφο της ΠΔΕ Αττικής

 Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Φ.22.1/16777/27/11/2014 έγγραφο της ΠΔΕ Αττικής η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας ΔΔΕ Α΄ Αθήνας Χιόνη Μαρία έχει οριστεί ως υπεύθυνη συντονισμού της υλοποίησης των δράσεων του Κοινωνικού Σχολείου στη ΔΔΕ Α΄ Αθήνας.     Υπενθυμίζεται ότι οι δράσεις κινούνται στους άξονες:

Διατροφή, Πρόληψη χρήσης ουσιών (καπνός, αλκοόλ, ναρκωτικά), Σεξουαλική αγωγή, Πρόληψη βίας-ρατσισμού/ανθρώπινα δικαιώματα, Κυκλοφοριακή αγωγή, Εθισμός στο διαδίκτυο

Με αφορμή το έγγραφο αυτό οι σχολικές μονάδες μπορούν να επικοινωνούν για οποιασδήποτε μορφής στήριξη στον σχεδιασμό, οργάνωση και υλοποίηση δράσεων σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς με το Γραφείο Αγωγής Υγείας.

Οι δράσεις θα καταγράφονται και στο τέλος κάθε μήνα θα  αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο agygeias@dide-a-ath.att.sch.gr για να υπάρχει αποτύπωση των δράσεων και  ενημέρωση της Συντονίστριας των δράσεων σε επίπεδο Περιφέρειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΔΩ  –> κοινωνικό σχολείο στα σχολεία

 

                                                                                     Ο Διευθυντής

                                                                                    της Διεύθυνσης Δ. Ε.  Α΄ Αθήνας

                                                                                          Λεωνίδας Μάντζος Phd, MSc, MEd

Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Δράσεις κατά της βίας, Εξαρτήσεις, Σεξουαλική Αγωγή, Σχολικός εκφοβισμός. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.