Τριήμερο σεμινάριο με θέμα «Καλές πρακτικές προγραμμάτων και παρεμβάσεων προαγωγής και αγωγής υγείας στη σχολική κοινότητα»

Το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας με στόχο την υποστήριξη των προγραμμάτων και των παρεμβάσεων προαγωγής και αγωγής υγείας που θα πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Α΄ Αθήνας την τρέχουσα σχολική χρονιά και στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου θα υλοποιήσει τριήμερο σεμινάριο με θέμα «Καλές πρακτικές προγραμμάτων και παρεμβάσεων προαγωγής και αγωγής υγείας στη σχολική κοινότητα». Το σεμινάριο έχει δύο μέρη. Το ένα μέρος θα είναι ανοιχτό για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και θα αφορά σε παρουσιάσεις καλών πρακτικών παρεμβάσεων και προγραμμάτων προαγωγής και αγωγής υγείας στη σχολική κοινότητα από σχολεία και φορείς. Το δεύτερο μέρος θα αφορά σε βιωματικά εργαστήρια τα οποία θα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς. Το οριστικό πρόγραμμα επισυνάπτεται, όπως επίσης και η περιγραφή των εργαστηρίων.

Το σεμινάριο θα γίνει στις 7-8-9/11/2014 στο 2ο Πρότυπο Πειραματικό  ΓΕΛ Αθήνας (Π. Κυριακού 12, Αμπελόκηποι, στάση μετρό Αμπελοκήπων, τηλ. 210 6436784, 210 6442204).

Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο: agygeias@dide-a-ath.att.sch.gr μέχρι την Πέμπτη 6-11-2014. Στη δήλωση θα αναφέρονται τα βιωματικά εργαστήρια που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί.

ΣΥΝ:

α. Πρόγραμμα σεμιναρίου-περιγραφή βιωματικών εργαστηρίων

β. αφίσα

                                                                                         Ο Διευθυντής

                                                                                    της Διεύθυνσης Δ. Ε.  Α΄ Αθήνας

                                                                                          Λεωνίδας Μάντζος Phd, MSc, MEd

Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Καλές Πρακτικές, Παρουσίαση προγράμματος. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.