Σεμινάριο για Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων της ΔΔΕ Α΄Αθήνας

Το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Δίκτυο Υπηρεσιών Πρόληψης & Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ οργανώνει σεμινάριο για τους Διευθυντές/ντριες των Γυμνασίων της ΔΔΕ Α΄ Αθήνας με τίτλο «Εκπαίδευση Διευθυντών Γυμνασίων Α΄ Αθήνας στη διαχείριση περιστατικών χρήσης, βίαιης και παραβατικής συμπεριφοράς και στην προώθηση της πρόληψης στη σχολική κοινότητα» μετά από την με αρ. πρωτ.14807/Γ7/4-2-2013 έγκριση της Δ/νσης ΣΕΠΕΔ του ΥΠΑΙΘΠΑ.

Βασικοί άξονες της εκπαίδευσης θα είναι:

  • η διαμόρφωση ενός καλού κλίματος ομάδας τόσο στην τάξη όσο και μεταξύ του συλλόγου των καθηγητών
  • η διαχείριση δύσκολων περιστατικών χρήσης, βίας και επιθετικών – παραβατικών συμπεριφορών
  • η πρόληψη  στη σχολική κοινότητα

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δικτύου, Τσαμαδού 7, Εξάρχεια σε τέσσαρες τρίωρες συναντήσεις  με έναρξη την Πέμπτη 28/2/2013 και ώρα 12.30.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στο: agygeias@dide-a-ath.att.sch.gr μέχρι τη Δευτέρα 25/2/2013. Οι αιτήσεις θα περιλαμβάνουν πλήρη στοιχεία και τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα προηγηθούν οι Διευθυντές/ντριες οι οποίοι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του τρίωρου σεμιναρίου ευαισθητοποίησης (10/12/2012) και οι οποίοι, εφόσον εξακολουθούν να ενδιαφέρονται, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ηλεκτρονικά το αίτημά τους.

Δείτε την εγκύκλιο >>> ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KEΘΕΑ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Ο Διευθυντής

της Διεύθυνσης Δ. Ε.  Α΄ Αθήνας

Αναστάσιος Σαββαΐδης

Φιλόλογος-Ιστορικός

Δημοσιεύθηκε στην Αγωγή Υγείας, Δράσεις κατά της βίας, Σχολικός εκφοβισμός. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.