Σεμινάριο για το μάθημα «Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες» της Α’ ΕΠΑ.Λ.

Το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τσέβη Αλεξάνδρα κλ. ΠΕ 14.01 Ιατρών και Αξιωτάκης Απόστολος κλ.ΠΕ 14.02 Οδοντιάτρων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των  Εξαρτήσεων  και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Παλλάς-Αθηνά»  διοργανώνουν  σεμινάριο για το μάθημα επιλογής «Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες»  της Α΄ Τάξης ΕΠΑ.Λ.

Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα στους διδάσκοντες το μάθημα και στη συνέχεια, εφόσον υπάρξει η δυνατότητα, σε όσους εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται για την εκπόνηση προγραμμάτων αγωγής υγείας.

 Θεματολογία συναντήσεων:

  • Εισαγωγή στις μεθόδους ομαδικής-συνεργατικής και ενεργητικής-βιωματικής μάθησης (Γνωριμία, συμβόλαιο, γιατί δουλεύουμε ομαδικά και σε κύκλο, διερεύνηση αναγκών, κινήτρων και προσδοκιών, ανάπτυξη κλίματος εμπιστοσύνης).
  • Βασικές αρχές διεργασίας ομάδας.
  • Συνοπτική παρουσίαση υλικών  αγωγής υγείας
  • Σχεδιασμός του μαθήματος ή/ και  προγράμματος αγωγής υγείας.

 Το σεμινάριο να υλοποιηθεί σε δύο συναντήσεις, τη Δευτέρα 26/11/12 και τη Δευτέρα 03/12/12, 15:00-18:00μ.μ. στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Στουρνάρη 21, Αθήνα. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στο: agygeias@dide-a-ath.att.sch.gr μέχρι 20-11-2012.

Δείτε την εγκύκλιο >>> seminario_mathima_ay

 Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής >>> aitisi_mathima_ay

Σχετικά με Λάμπρος ΔΡΑΚΟΣ

Υπεύθυνος Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης
ΚΕ.ΣΥ.Π. Αμπελοκήπων – Αθήνα

http://kesyp-ampel.att.sch.gr


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Υλικό του Γραφείου Α.Υ.. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση