Ο μικροελεγκτής στην υπηρεσία του σχεδιαστή hardware

Μάρτιος 3, 2013

PIC – Τι μπορείς να κάνεις με έναν μικροελεγκτή; ερώτημα…

Οι μικροελεγκτές μας δίνουν φανταστικές δυνατότητες στο να δημιουργούμε εφαρμογές Hardware. Ένας μικροελεγκτής PIC είναι ένας επεξεργαστής με ενσωματωμένη μνήμη RAM και και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγχουν τα σχέδιά σας (ή την κατασκευή έργων γύρω από αυτό), αυτό σας απαλάσσει απο τη χρήση εξωτερικών κυκλωμάτων μνήμης και άλλων περιφερειακών μονάδων διαχείρισης εξωτερικής μνήμης.


Hello world!

Μάρτιος 3, 2013

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη σας δημοσίευση. Αλλάξτε την ή διαγράψτε την και αρχίστε το «Ιστολογείν»!

Το παιχνίδι απευθύνεται κυρίως σε μαθητές της Ε’ δημοτικού και μέσω αυτού επιδιώκεται να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι διδακτικοί στόχοιτης ενότητας «Ηλεκτρισμός» του σχολικού βιβλίου “ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – Ερευνώ και Ανακαλύπτω» (ΥΠΒΔΜΘ, ΠΙ), σύμφωνα μετα όσα προβλέπει σχετικά το επίσημο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών.
Το παρόν παιχνίδι αναπτύχθηκε στο πλαίσιο διπλωματικής εργασίας στο Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Τεχνολογίες της Επικοινωνίας και τηςΠληροφορίας για την Εκπαίδευση»

 

Συμβουλευτείτε τα αρχεία βοήθειας για την διαχείριση του ιστολογίου σας.