Εισαγωγή

Διατροφική συμπεριφορά

Αποτελεί συχνό φαινόμενο σε ορισμένους ανθρώπους κυρίως νεαρής ηλικίας η εμφάνιση προβλημάτων που σχετίζονται με προβληματική διατροφική συμπεριφορά όπως: η έλλειψη θρεπτικών συστατικών, η πολύ αυξημένη ή η υπερβολικά μειωμένη πρόσληψη θερμίδων, η συστηματική χρήση συμπληρωμάτων διατροφής κ.ά. Μέσω του αναπτυσσόμενου υλικού στο blog οι μαθητές έρχονται σε επαφή και αναγνωρίζουν τις ομάδες τροφίμων, τα θρεπτικά συστατικά (θερμιδογόνα ή μη), τις αντιοξειδωτικές ουσίες και την αξία τους και δύνανται να οδηγηθούν σταδιακά στην υιοθέτηση μιας πιο υγιεινής διατροφικής συμπεριφοράς.

 

Κατηγορίες: Υγιεινή διατροφή. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.