10η αγωνιστική ποδοσφαίρου ελληνικού πρωταθλήματος

19 Νοέμβριος 2018

Σάββατο 10/11 η έναρξη της 10ης αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη Λάρισα να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η γηπεδούχος Λάρισα έλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και έτσι επικράτησε με 2-0.

Η Ξάνθη υποδέχθηκε τον Πανιώνιο και ηττήθηκε με σκορ 0-1 κάτι που προκάλεσε απογοήτευση μιας  και διέκοψε τις 4 σερί νίκες της. Το γκολ πέτυχε ο Μασούρα ενώ ο Αλμέιντα δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 77’ για τους γηπεδούχους, γεγονός που αποθάρρυνε τους παίκτες να προσπαθήσουν για την νίκη.

Τα παιχνίδια συνεχίστηκαν και την Κυριακή με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Η γηπεδούχος κατάφερε να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι και να δείξει την υπεροχή της. Ωστόσο είχε 3 δοκάρια και δεν κατάφερε να σκοράρει, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της ΑΕΚ και πέτυχε 2 γκολ στο 90’. Έτσι κατάφερε να πάρει αυτούς τους 3 πολύτιμους βαθμούς και να παραμείνει στην 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Παιχνίδι ‘’φωτιά’’ αποτέλεσε το αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο Γ.Καραισκάκη τον Παναθηναϊκό. Το ματς ξεκίνησε με 10 λεπτα καθυστέρηση από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης λόγο επεισοδίων. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες και έτσι ο Παναθηναϊκός τους τιμώρησε με φανταστικό γκολ του Κάτσε στο 61’. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να απειλεί μέχρι που πέτυχε γκολ με το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που όμως αδίκως δεν μέτρησε με λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ακόμα 2 δοκάρια και αρκετές ακόμα ευκαιρίες που δεν μπήκαν στα δίχτυα. Γκολ  λύτρωση πέτυχε στο 96΄των καθυστερήσεων για τον Ολυμπιακό ο Σισέ με το τελικό αποτέλεσμα να είναι στο 1-1.

Γιάννης Τ.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση