ΝΤΑΜΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΣΕ Π.Ε.60 ΠΕΚΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Χαιρετισμός με την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Σεπ 202113

Σεπτέμβριος | 2018 | 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

 Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι/σσες

Άλλη μία σχολική χρονιά βρίσκεται στο ξεκίνημά της κι εμείς με  ανανεωμένες δυνάμεις, με σκέψη καθαρή, υπομονή και αγάπη επιστρέφουμε όλοι στα καθήκοντά μας, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά. Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2021-22, εύχομαι  σε όλες και όλους μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, και επιτυχία  στο  έργο μας.

Δυστυχώς καλούμαστε και φέτος όπως και την προηγούμενη χρονιά να διαχειριστούμε τη δύσκολη κατάσταση και τα προβλήματα που έφερε και συνεχίζει  να φέρνει η εξάπλωση της πανδημίας. Όλοι/ες εμείς είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους πόρους (ανθρώπινους και μη), προκειμένου να υπηρετήσουμε τους κοινούς μας στόχους.

Η επιστροφή στο σχολείο σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου υπέροχου ταξιδιού. Κοινή μας επιθυμία είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μικρούς μας μαθητές, στα παιδιά που η πολιτεία και οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια μας για να τους μεταλαμπαδεύσουμε γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες!

Όλοι μαζί θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε!  Μαζί θα μάθουμε, μαζί θα κοπιάσουμε και μαζί θα νιώσουμε την ευτυχία της επιτυχίας και της επίτευξης των στόχων μας!

Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική και ευχάριστη, βάζοντας ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, το δικό του λιθαράκι για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Με εκτίμηση

  Νταμάνη Αικατερίνη

                                                                                        ΣΕΕ ΠΕ 60

                                                                   1ης Περιφέρειας ΠΕΚΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

από κάτω από: Σεμινάρια| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χαιρετισμός με την έναρξη του νέου σχολικού έτους    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων