2ος Διαγωνισμός Πληροφορικής και Υπολογιστικής Σκέψης Bebras®

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο της Υπολογιστικής Σκέψης μέσα από το 2ο Διαγωνισμό Πληροφορικής και Υπολογιστικής Σκέψης Bebras!
Ο δεύτερος διαγωνισμός στην Ελλάδα θα διεξαχθεί στο διάστημα 18/11/2019 – 29/11/2019 και το σχολείο μας θα συμμετέχει και φέτος στο διαγωνισμό!
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό Bebras έχει διάρκεια 35 λεπτά της ώρας και περιλαμβάνει την απάντηση 10 σύντομων προβλημάτων ή ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών που απαιτούν την εφαρμογή λογικής και υπολογιστικής σκέψης. Τα θέματα είναι διασκεδαστικά και ελκυστικά και βασίζονται σε σημαντικά προβλήματα που συχνά αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες της Πληροφορικής. Είναι διατυπωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην απαιτείται προηγούμενη τυπική γνώση για να απαντηθούν, αλλά λογική σκέψη και υπολογιστική νοοτροπία.
Στόχος είναι να λύσετε σωστά όσο περισσότερα προβλήματα μπορείτε στον διαθέσιμο χρόνο. Είτε σας αρέσουν τα θεωρητικά ή τα θετικά μαθήματα, ο διαγωνισμός θα σας ψυχαγωγήσει εξίσου.

Προπόνηση με θέματα παλαιότερων διαγωνισμών
Μπορείτε να προετοιμαστείτε για τη συμμετοχή σας δοκιμάζοντας θέματα από παλαιότερους διαγωνισμούς. Τα θέματα αυτά είναι διαθέσιμα για δοκιμή χωρίς εγγραφή ή σύνδεση στο σύστημα.

Θέματα παλαιότερων διαγωνισμών

Κατηγορίες: Γενικά. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση