Είναι το γραφένιο το επόμενο επαναστατικό υλικό για τις μπαταρίες αυτοκινήτων;

.jpeg

Το γραφένιο έχει βρει αυξανόμενη χρήση σε μια ποικιλία βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών και της ανάπτυξης μπαταριών. Οι θεματικοί επενδυτές μπορεί να ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποια έκθεση στο γραφένιο λόγω του υψηλού αναπτυξιακού δυναμικού του. Οι εταιρείες σε αυτόν τον κατάλογο έχουν επενδύσει στην ανάπτυξη του γραφενίου και στην εφαρμογή του σε διάφορους τομείς. Η απόδοση της λίστας υπολογίζεται με εξίσου σταθμισμένη μέθοδο.

Αυτή η λίστα πραγματοποίησε -22.76% κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Συγκριτικά, Asseco South Eastern Europe SA είναι -11.87% κατά την ίδια περίοδο. Το beta αυτής της λίστας, η οποία είναι μια μέτρηση της μεταβλητότητας, είναι Μέτρια Υψηλή σε 1.14. Η λίστα Beta υπολογίζεται χρησιμοποιώντας έναν εξίσου σταθμισμένη μέση beta των χρεογράφων σε αυτήν τη λίστα. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει 50.00% από Τεχνολογία μετοχές, 25.00% από Χρηματοοικονομικά στοιχεία μετοχές, 12.50% από Βασικά υλικά μετοχές, 12.50% από Ακίνητη περιουσία μετοχές.

Η απόδοση της λίστας υπολογίζεται με τη χρήση μιας μεθοδολογίας ίσης στάθμισης. Η λίστα αυτή δημιουργείται με σάρωση του διαδικτύου και χρήση των αλγορίθμων μας για να αναδυθούν δυνητικά σχετικές με το θέμα κινητές αξίες. Η λίστα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και περιλαμβάνει κινητές αξίες που μπορεί να είναι κατάλληλες για μια λίστα παρακολούθησης. Δεν προορίζεται για εμπορικούς ή επενδυτικούς σκοπούς. Η Microsoft δεν συνιστά τη χρήση των δεδομένων και των πληροφοριών που παρέχονται ως βάση για τη λήψη οποιασδήποτε επενδυτικής απόφασης.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © Ψυγείο και Κλιματιστικό          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση