ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ

imagesΠεριήγηση στο Διαδίκτυο: η μια ιστοσελίδα οδηγεί, σαν δημόσια υπηρεσία, στην άλλη, πηγαίνεις από πληροφορίες σε πληροφορίες, αγωνίζεσαι να βρεις απαντήσεις, εθίζεσαι στην αναζήτηση, εξαντλείσαι αλλά επιμένεις, σαν κοσμικός κύριος που βιώνει μέχρι τέλους, όσο και να νυστάζει, την απόλαυση μιας δεξίωσης, κάνεις τα πάντα για να μην τελειώσεις, αναρωτιέσαι ποια επιπλέον ιστοσελίδα να κοιτάξεις.

5 σχόλια στο “ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ

  1. Πολύ εύστοχη αναλογία. Με βρίσκει σύμφωνη. Έχω βιώσει ανάλογα συναισθήματα σε πολλές προσπάθειές αναζήτησης πληροφοριών από το διαδίκτυο.

  2. ..με το κράνος είμαι, νιώθω σαν να βιώνω την τελική σκηνή από το PLATOON . Φυσικά με την ανάλογη μουσική υπόκρουση…σιγά που θα το απολαύσω κιόλας!Τηνεξάρτησή σου και καλή πορεία!!!!!

  3. Κατά τη γνώμη μου, δεν υφίσταται αναλογία ανάμεσα στο δημόσιο και στο διαδίκτυο!Οι γραφειοκρατικοί μηχανισμοί του δημοσίου μόνο ταλαιπωρία και συχνά παραλογισμό μου φέρνουν στο νου , ενώ το διαδίκτυο αισθάνομαι ότι μου προσφέρει πληροφόρηση και η αναζήτηση σ’ αυτό ευχαρίστηση.Πιο πολύ με εξαντλούσε η εποχή της εγκυκλοπαίδειας!!

  4. Η Περιήγηση στο ίντερνετ είναι πάντα μια ξεχωριστή εμπειρία.Μοιάζει και με περιπέτεια.Ο όγκος των πληροφοριών που υπάρχουν διαθέσιμες στο ίντερνετ μπορούν να σε κάνουν να απορροφηθείς για ώρες. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε μια τεράστια βιβλιοθήκη και κοιτάς τους τίτλους στις ράχες των βιβλίων και θέλεις να διαβάσεις κι αυτό να διαβάσεις και το άλλο…Ποτέ δεν φεύγεις ικανοποιημένος ότι τα είδες και τα διάβασες όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *