ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ

imagesΠεριήγηση στο Διαδίκτυο: η μια ιστοσελίδα οδηγεί, σαν δημόσια υπηρεσία, στην άλλη, πηγαίνεις από πληροφορίες σε πληροφορίες, αγωνίζεσαι να βρεις απαντήσεις, εθίζεσαι στην αναζήτηση, εξαντλείσαι αλλά επιμένεις, σαν κοσμικός κύριος που βιώνει μέχρι τέλους, όσο και να νυστάζει, την απόλαυση μιας δεξίωσης, κάνεις τα πάντα για να μην τελειώσεις, αναρωτιέσαι ποια επιπλέον ιστοσελίδα να κοιτάξεις.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


5 Σχόλια ↓

 • #   Χρυσή Ζάρπα στις 03.23.14 στις 07:50     

  Πολύ εύστοχη αναλογία. Με βρίσκει σύμφωνη. Έχω βιώσει ανάλογα συναισθήματα σε πολλές προσπάθειές αναζήτησης πληροφοριών από το διαδίκτυο.


 • #   Τρέξε LOL-α, τρέξε στις 03.15.14 στις 23:35     

  ..με το κράνος είμαι, νιώθω σαν να βιώνω την τελική σκηνή από το PLATOON . Φυσικά με την ανάλογη μουσική υπόκρουση…σιγά που θα το απολαύσω κιόλας!Τηνεξάρτησή σου και καλή πορεία!!!!!


 • #   ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ στις 03.11.14 στις 22:10     

  Κατά τη γνώμη μου, δεν υφίσταται αναλογία ανάμεσα στο δημόσιο και στο διαδίκτυο!Οι γραφειοκρατικοί μηχανισμοί του δημοσίου μόνο ταλαιπωρία και συχνά παραλογισμό μου φέρνουν στο νου , ενώ το διαδίκτυο αισθάνομαι ότι μου προσφέρει πληροφόρηση και η αναζήτηση σ’ αυτό ευχαρίστηση.Πιο πολύ με εξαντλούσε η εποχή της εγκυκλοπαίδειας!!


 • #   ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ στις 03.10.14 στις 20:14     

  Σύντομο και εκλεκτικά περιεκτικό το άρθρο σου …Καλό ξεκίνημα λοιπόν κύριε συνάδελφε !!!


 • #   ΓΑΛΑΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ στις 03.10.14 στις 19:11     

  Η Περιήγηση στο ίντερνετ είναι πάντα μια ξεχωριστή εμπειρία.Μοιάζει και με περιπέτεια.Ο όγκος των πληροφοριών που υπάρχουν διαθέσιμες στο ίντερνετ μπορούν να σε κάνουν να απορροφηθείς για ώρες. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε μια τεράστια βιβλιοθήκη και κοιτάς τους τίτλους στις ράχες των βιβλίων και θέλεις να διαβάσεις κι αυτό να διαβάσεις και το άλλο…Ποτέ δεν φεύγεις ικανοποιημένος ότι τα είδες και τα διάβασες όλα.


Αφήστε μια απάντηση